ja też trzymam kciuki za navigo, jestem skłonny poczekać (ba, nawet jestem skłonny dać im kredyt zaufania i kupić do końca roku za 99zł), byleby tylko w końcu zrobili to, co już na pewno ktoś wcześniej napisał:
- klawiatura qwerty (układ abc jest uzasadniony tylko w przypadku, jeśli urządzenie ma obsługiwać ktoś, kto nie miał nigdy styczności z komputerem, a w przypadku oprogramowania na pocketpc jest to mało możliwe

)
- sterowanie podświetleniem ekranu (tak żeby nie trzeba było w ustawieniach zmieniać, żeby pda nie wyłączał ekranu po określonym czasie braku aktywności ze strony użytkownika)
- ustawienie portrait/landscape "wewnątrz" programu (żeby nie było konieczne przestawianie na landscape przed włączeniem navigo, a potem wracanie do portrait po wyłączeniu; jestem zwolennikiem landscape w nawigacji

)
- no i "last but not least" - żeby zrobili coś z szybkością działania, bo looxik n560 robi się od razu gorący pod spodem jak tylko włączy mu się navigo, a i tak wszystko dzieje się w żółwim tempie...
aha - jeszcze przyszła mi do głowy 1 rzecz - automatyczne przełączanie trybów dzień/noc po zachodzie słońca, ale to już tylko taki bajer