To że poprawki powinny wchodzić szybciej to tu się z Tobą zgodzę, bo sam już dawno w innym miejscu zaznaczyłem że nie ma obwodnicy Strykowa i czekałem żeby zobaczyć po jakim czasie wejdzie, ale już wszyscy chyba zainteresowani wiedzą że aktualizację są co około kwartał.
Co do zabierania urządzenia do domu i samemu aktualizowania wszystkiego to już ja widzę jak ludzie to robią
, im się za bardzo nie chce aktualizować i w tym przypadku system online jest dużo wygodniejszy.
Teraz jeszcze każdy krzyczy o kosztach przesyłu danych, ale jeszcze rok dwa i nikt na to nie będzie patrzył zobacz sam jakie jeszcze były koszty rok temu czy dwa. Większość systemów idzie w kierunku dołączenia do normalnej nawigacji funkcji online, np. wersje Tomtoma x40, czy nowa Automapa 5.5
NaviExpert zaczął od online i można powiedzieć że jest prekursorem na rynku, a na pewno na naszym rynku i w tym momencie idzie im to najsprawniej bo mają przez to najlepszy obraz kraju jeśli chodzi o średnie prędkości na drogach. A jak jeszcze sobie poradzą z wersjami na WM to dojdzie u nich sporo nowych klientów.
pzdr