No to i ja wrzucę parę uwag z testów AM6 (trasa optymalna 2 kreski od szybkiej + AM Traffic).
Jazda po Wrocku:Jakoś lepiej wyznacza mi trasy bez traffica. Z traffikiem koniecznie chce mnie zepchnąć z 2-3-pasmowych krajówek, by poprowadzić boczną drogą -- tylko nie bierze pod uwagę, że boczna droga (nie objęta traffikiem) jest jeszcze bardziej zakorkowana niż krajówka.
I tu też wyszedł poważny minus traffica na wielopasmówkach. Np. lewoskręt jest wiecznie zakorkowany, opłaca się jechać prosto i na następnym skrzyżowaniu skręcić w lewo. Ale dla AMTraffica lepiej jest skręcić teraz (bo nie ma liczonej przepustowości dla każdego z pasów), na dodatek w boczną drogę jeszcze bardziej zakorkowaną.
Ogólnie po Wrocławiu AMTraffic nie sprawdza mi się, spora loteria i trochę wtop.
Wrocław-Jelenia GóraOgraniczenia prędkości.Ano są, ale na krajówkach w obrębie Wrocławia to ja ich nie widzę w ogóle. Raz coś mignęło na Grabiszyńskiej, a potem nic.
Wylot z Wrocka na A4 ładnie opisany, błędy na zjazdach na A4 (i na każdym zjeździe nie ma wpisanych prawidłowych ograniczeń zresztą).
Na trasie W-w-JG pojedyncze błędy, co ciekawe jeden akurat na POI Fotoradar 70km/h (wg AM można 90kmh).
I tutaj też wyszedł kolejny błąd AM -- jeżeli odcinek ma różną prędkość maks. dla każdego z kierunków, to AM pokaże ci zawsze tą mniejszą. W ten sposób ogr. jest do 70km/h, a wg AM możesz jechać maks. 40km/h, bo takiej jest ograniczenie dla jadących z naprzeciwka :/
Wjazd krajówką do JG kompletnie spaprany. Na 10 kolejnych ograniczeniach AM pokazuje 90km/h (można 40km/h), potem dwupasmówka też całkowicie źle rozpisana. Parę pomniejszych błędów na wylocie na Szklarską również. Ogólnie cała Jelenia Góra do poprawki (rano na kacu jechali?).
AMTrafficNa trasie też tak sobie się spisał. W jedną stronę koniecznie chciał mnie przeciągnął przez centrum Jeleniej (bo pewnie krajówka miała dla niego zbyt małą przepustowość :/).
Z powrotem jeszcze bardziej zadziwił -- koniecznie chciał pociągnąć wojewódzkimi przez Jawor. Ja serdecznie gratuluję takiego pomysłu... Z tego co widziałem na targeo, to średnia prędkość dla drogi na Jawor na ostrych łukach przekraczała 80km/h. Gratuluję temu co taką wykręcił

I to na tyle. Znaki działają dość dobrze.
AMTraffic nie sprawdził się wcale (tzn. zawsze gdy miał coś do powiedzenia, zawsze było źle).