Po europejsku:
Sumując wszytkie wasze wypowiedzi najlepiej kupować legalne oprogramowanie i sprzęt i mieć spokój.
Po polsku:
Sumując wszytkie wasze wypowiedzi najlepiej kupować legalne oprogramowanie i sprzęt i mieć spokój. TYLKO SKĄD NA TO WZIĄĆ PIENIĄDZE.
No własnie sam wiem jak wiele musialem sobie odmówić przyjemności aby kupić sobie oryginalną gierke.
Co do supermarketów:
Jestem w takim wieku, w którym w tego rodzaju skelpach jestem uważany za złodzieja, KTÓRYM NIE JESTEM. Najbardziej odebrałem to spostrzerzenie w Media Markt, w którym raz osiłek(ochraniarz) przekopał mi całe pudełko z myszki za 16zł, czy aby nic tam nie schowałem, dodam że pudełko zabezpieczone plombą.
Kontrole imei:
Mnie osobiście nigdy mnie to nie spotkało. Tylko, że ja na miejscu policjantów sprawdził bym, także pare starszych osób a nie tylko młodzież.
Gdy dowiedziałem się, że w Opolu odbyła sie taka kontrola i zatrzymano ileś telfonów (nwet nie pamietam ile ale wiem, że było tego troche), stwierdziłem że to nawet dobrze, ponieważ, gnojki którzy ukradną ci telefon, mogą zostać złapani.