Witam
Dzisiaj ściągnąłem 4.0.0 (chyba 323 czy jakos tak), zainstalowałem, zarejestrowałem, odpaliłem...
Interfejs dosyć dziwny, mniej intuicyjnie dochodzę do wielu opcji, które znam z poprzednich wersji. Pewnie przyzwyczaje się.
Zgodze się z którymś z kolegów, że ta wersja na stronie jest jedną wielką podpuchą. Na głównej stronie nic nie ma, nadal do pobrania w normalnym trybie poprzednie wersje. 4.0 wchodzi przez drzwi kuchenne.....Pewnie po to, żebyśmy testowali produkt w wersji 0.0.0.0

Ciekawostka, o której już czytałem na tym forum. Zarejestrowałem produkt, AM pozwoliła mi używać wersję 4.0. Problem polega na tym, że nie posiadam aktualnej, ważnej subskrypcji....Skończyła się dni temu kilka

I taką też informację uzyskuję na stronie AM, kiedy sprawdzam ważność swojej licencji....Pewnie mimo wszystko mam być testerem wersji prawie finalnej....
Odnośnie wyznaczania trasy. W wersji poprzedniej AM robiła błąd przy zjeździe z drogi 7 w Miłomłynie. Nowa 4.0 zjazd wyznaczyła poprawnie....ale tylko za pierwszym razem

Trasę skasowałem, wyznaczyłem kilka innych, znowu skasowałem. Wróciłem do Miłomłyna, znowu ta sama trasa i jakież zdziwienie...Droga wygląda inaczej, niestety zupełnie nielogicznie

Nie udało mi się namówić AM do wyznaczenia trasy jak za pierwszym razem. A opcji żadnych nie zmieniałem....Do bani z takim programem. Dobrze, że wersja poprzednia AM nadal jest zainstalowana i działa poprawnie....Do 4.0 zaufania chwilowo nie mam.
Jescze jedna uwaga. Uruchomienie 4.0 wywołuje w moim palmtopie komunikat systemowy o działaniu Irdy :o Sprawdzałem o co chodzi i wygląda na to, że AM 4.0 ingeruje w jakiś dziwny sposób w mój system operacyjny...Mam nadzieję, że wkrótce będzie poprawka i zapomnę o tym kłopotliwym komunikacie (wraca kilkakrotnie).W poprzedniej wersji AM nic takiego się nie dzieje i nigdy nie działo.
Pozdrawiam