Czytanie tego bełkotu, który jest powyżej, a w szczególności mam na myśli post Roger'a może zaszkodzić.
Czytamy zatem jedną, góra dwie linijki, ni więcej - żeby na początku mózg przyzwyczaić. Więcej tylko w obecności lekarza!
Roger - nie jestem w stanie zrozumieć Twojego toku myślenia, naiwny jesteś jak dziecko gdy schowa głowę pod poduszkę, myśli, że skoro nikogo nie widzi, to i jego nikt nie widzi.
szukajac analogii, od kilku lat tankuję auto w tej samej sieci... Roger, może powinni mi teraz lać za darmo - przecież już kupę kasy tam zostawiłem!? Poza tym paliwo strasznie dużo kosztuje, do tego drogi sa kiepskie i mało budują...
I jeśli uważasz że 20groszy (dzienny koszt rocznej subskrypcji) to dużo, to może spróbuj zaoszczędzić na papierze toaletowym
przy okazji wyszło, że hamulcowy "Profilunia" cały czas zbiera żniwo... ręce opadają...
A co do wyznania
A póki co mam oryginał ale wkurzony postawą firmy postawiłem obok oryginału piratai wychrzaniłem całe LV i SR w kosmos i skorzystałem z na prawdę doskonałych profili Biluni i program działa tak jak za dawnych dobrych czasów wersji 5.xx
Po co Ci nowa wersja? Tak mało się buduje dróg...
Postaw 5.5.3 i po sprawie, nie będziesz musiał nic zmieniać.
BTW, mam nadzieję, że odpowiedni człowiek w Aqurat dokładnie przeczytał post Rogera i już wystąpił do Administratora PDAClubu o udostępnienie adresu ip. Bo już jakiś czas temu napisałeś, że wygasła Ci licencja.