Jakby na to nie spojrzeć, to sytuacja, że ani tu, ani na fejsbuku ani na stronie www producenta nie ma najmniejszej wzmianki apropos przyszłości programu na windows mobile / CE / android świadczy albo o bałaganie tam panującym albo o totalnym olewaniu klientów. Stawiam na jedno i drugie niestety. A widać już gołym okiem, że mają jedną ekipę programistów od wszystkiego, dla której obecnie priorytetem był ajfon. Teraz w kolejce czekają pozostałe wymienione przeze mnie systemy operacyjne. Mi osobiście nie zależy w najmniejszym stopniu na ulepszaniu platformy windows mobile, choć posiadam urządzenie właśnie z takim systemem. Zależy mi tylko na poprawieniu tych kosmetycznych błędów z ostatniej wersji oraz na bieżących aktualizacjach samych map.
Połączone: Grudzień 12, 2011, 14:57:59
Rynek oprogramowania nawigacyjnego jest juz dosyc mocno konkurencyjny.
Rynek oprogramowania może i tak, ale nie rynek map na Polskę. AM żyje tylko dzięki rewelacyjnym mapom Polski, którym żaden inny producent nie jest w stanie niestety dorównać. Mamy AM z geosystems PL na pokładzie , a potem długo długo nic. Tak to widzę ja, dlatego przedłużam subskrypcję co 365 dni. Do programu mogę mieć zastrzeżenia, ale do map nie mam.