to dla ochłonięcia... po raz kolejny zapraszam aby wykorzystać inną nawigację przez jakiś jeden, góra 3 tygodnie.
Potem wrócić i napisać tutaj szczerze, jak się podobało.
Problem polega w tym, że mam wszystkie nawigacje jakie są dostępne w marketach, gdyż i w takim jednym pracuję.
Nie mam może wszystkich nowości, jakiś wersji super full hd i nie wiadomo co, co można tylko czasami na zamówienie spotkać,
ale mam i TomTomy i Mio i Garminy, Navigony i różne inne wynalazki jak Smarty z Automapą czy GoClevery i Larki.
Problem tkwi w fakcie, że sprawdziłem każdą i niestety.... wróciłem do AM... której będę używał dalej, życzył jej jak najlepiej i nikt mi nie płaci za to co piszę.... zdarzają się wtopki i zdarzają się setki błędów i problemów, ale dlaczego wsiadam do samochodu, włączam Automapę, łączy mi się z netem, pobiera satelitki (czas oczekiwania na sygnał nie dłużej niż 10 sekund), następuje wymiana danych LD i daje prowadź do i cieszę się że dojeżdżam do celu za jedyne 80zł na rok?
Ostatnio wyliczyłem ile musiałbym zapłacić za komplet dobrych map papierowych (czytaj takich, które są nowe, w miarę dokładne i nie porwą się przy pierwszym rozkładaniu), do tego dobra mapa Polski też papierowa i system szukania z ołówkiem w ręku jak i gdzie dojechać i w którą ulicę skręcać? Sorryy... to nie te czasy.
I tak jak wspomniałem, chcecie się pożalić? Żalcie się dalej, ale może jakoś tak inteligentniej by się przydało? Może jakoś systematyczniej i także lepiej pod względem dokładnego wytłumaczenia w czym problem?
Bo jak na razie widzę:
a) buuu... nie działa
b) a mi się to nie podoba
c) czemu coś tam zrobili i nic ze mną nie uzgodnili
d) foch
Cały wątek to jeden wielki śmietnik. Zamiast napisać: Sprzęt taki a taki, nie działa to i to, pomimo że próbowałem już tego a tamtego, zgłoszenie wysłane do supportu
to wciąż wszyscy będą pisać jak to brzydko i nieładnie w kółko i w kółko w każdym temacie o każdej wersji AM.
Zaglądam do tematu o wersji 6.2 i mogę poczytać to samo co w wątku 6.7 i wcale nie chodzi tutaj o błędy, ale po prostu o żale i wołanie o gromy z nieba na cały Aqurat.
Szanowni Państwo. weźcie do ręki inną nawi, pojeździjcie 2-3 tygodnie... a potem zapraszam do normalnej dyskusji o tym co faktycznie jest do kitu w Automapie. Ja daję prowadź do i jestem zadowolony z dojazdu, pomimo zdarzających się od czasu do czasu kwiatków, bo jest ich mniej niż u konkurencji