Witam,
Takiego badziewia jak ta wersja dawno nie było.Wróciłem w nocy z Pragi,obraz nędzy i rozpaczy.Zaliczyłem parę zwisów,raz pojawił się czarny ekran,musiałem zresetować.Po włączeniu łapała fixa 5 minut.Gdy zaskoczyła kursor był w lesie i nastąpiło przeliczanie trasy co zakończyło się komunikatem o braku pamięci.Parę razy zboczyła z trasy co skutkowało za każdym razem przeliczaniem trasy.W Pradze ustawiłem kierunek dom optymalnie,wyznaczyła trasę ale przez Kudowę,więc dałem trasa szybka i wtedy AM wpadła w pętlę przeliczania i nawet reset nie pomógł.Teraz wracam do poprzedniej wersji która działała bez zastrzeżeń.Apel do zespołu ludzi którzy programują AM,dajcie sobie spokój z następnymi pomysłami zostańcie przy poprzedniej wersji tylko róbcie aktualizację samych map.Wypuszczacie BADZIEWIE zwane szumnie pierwszą aktualizacją w tym roku z której nie można korzystać.Zróbcie wersję dla normalnych użytkowników i dla tych co lubią jak im skacze adrenalina.Zostańcie przy poprzedniej wersji z sześcioma aktualizacjami map rocznie a nową wersję oprogramowania dajcie tylko na becie,niech klient ma ten wybór.Do pompowanych budynków i sygnalizatorów świetlnych proponuję dołożyć w następnej wersji przejścia dla pieszych i fontanny z regulowanym wytryskiem.