Z serwera pobralem wczoraj poźnym wieczorem wersje 6.7.0a.... a jakoś cicho na forum o nowej "wersji" kolejnej wersji

... albo czegoś nie doczytałaem w ostatnich postach

. Ale przechodzę do meritum mojego problemu - 6.7.0a "odkrylem" na serwerze po uprzednim sciągnięciu 6.7.0, której pomimo dwukrotnego ściągania nie udało mi się zainstalować !!!!. Dla informacji : instaluję na karcie SD w czytniku laptopa. Natychmiast po kliknięciu w ściągnięty plik otrzymuję komunikat : "AUTOMAPA 6.7.0a.exe może być uszkodzony.Niewłaściwy rozmiar pliku" Po potwierdzeniu tego komunikatu OK o dziwo ukazuje się okno kreatora instalacji (ten z wyborem języka instalacji), kolejno po kliknięciu "dalej" ukazuje się kolejne okno wyboru rodzaju instalacji - po kolejnym kliknięciu "dalej" okno akceptacji warunków licencji i kolejne kliknięcie dalej powoduje wyświetlenie komunikatu : "brak możliwości instalacji programu na następującym urządzeniu :
"PC/TABLET PC
POCKET PC/WINDOWS MOBILE
Powód: brak plików konfiguracyjnych.
Po kolejnym potwierdzeniu tego komunikatu przyciskiem "dalej" ukazuje się okno wyboru urządzenia. Na stałe wyszarzona jest opcja instalacji PC/TABLET PC i urządzenie przenośne - niby można zaznaczyć "czytnik kart pamięci" - ale z tego okna już dalej nawet po zaznaczeniu instalacji w czytniku wyjść już nie można - aktywne są tylko przyciski "wstecz" lub "anuluj".
6.7.0 ściągałem dwa razy z serwera - za każdą próbą instalacji sytuacja jak wyżej. Więc postanowiłem trzeci raz sciągnąc instalkę i na serwerze AUTOMAPY znalazłem 6.7.0a - sciągnąłem i sytuacja identyczna - te same komunikaty i brak możliwości instalacji programu.
Też ktoś tak ma

..... bo jak na razie wersji 6.7.0 i 6.7.0a przynajmniej dla mnie nie da się zainstalować

.