Tak dla jasności, mały obrazek.
Tak dla jasności, małe obrazki dwa.
Pierwszy Bilunia (tak żeby się gdzieś nie zapodział) i drugi mój.
Zwróćcie uwagę że załącznik który Bilunia zamieścił ma nazwę AM 6.7 PL Dobrze - przynajmniej wiemy co autor miał na myśli.
Żeby było jasne - oceniam to co widzę i nic więcej.Ano widzę
załącznik nazwany
AM 6.7 PLjest to zrzut pokazujący zawartość dwóch folderów
Automapa EU\Maps\
i
Automapa EU\Maps\Polska
No i znów będę posądzany o atak na Bilunia, ale po raz kolejny fakty mówią za siebie. Trzeba jedynie czytać... i czasami sprawdzać...
AD REM
w zrzucie Bilunia pliki są datowane na listopad od 02 do 26, zaś data instalacji to 23 grudnia godz 21.24 -
przypominam że rozmawiamy o AM 6.7 - program który został umieszczony na serwerze 5 stycznia 2011. Żeby wyeliminować błąd (wiadomo że daty instalacji/edycji/zmian są pobierane z ustawień systemu a te mogły być błędne) proszę jeszcze raz popatrzeć na daty plików (te są oryginalne) - to listopad. W AM6.7 oryginalne daty to końcówka grudnia...
PO raz kolejny musiałem poświęcić troszkę czasu i postawić AM6.7 żeby dokładnie sprawdzić Bilunia. Postawiłem 6.7 na 6.7 I co mi wyszło - widać w załączniku.
Przed tym eksperymentem pliki w folderze Automapa EU\Maps\Polska miałem nowe (zaznaczone są na niebiesko). Po postawieniu AM raz jeszcze, instalator zastąpił nowsze pliki (moim zdaniem to błąd, ale z innych powodów) starszymi... zaznaczonymi na czerwono. Te pliki się zmieniają...ale popatrzcie na pozostałe.
Co to się oznacza? Chyba już wszyscy wiedzą.
Nie twierdzę że Bilunia ma pirata, nie twierdzę też że go nie ma... uważam tylko że On(a) naprawdę zatrzymał(a) się na poziomie AM5.5.3Druga sprawa jest taka - jest wiele osób które czyta, ale bardzo mało które coś sprawdza. Kilka razy prosiłem o sprawdzenie różnic w routingu pomiędzy Bilunia a moim. Nikt* tego nie zrobił. Muszę przyznać że też miałem takie podejście. I czytałem tak "Bilunia napisał to znaczy że znów jest zwalone" i bym trwał w takim stanie gdyby Bilunia nie zaczął robić ze mnie wariata - że u mnie coś działa. Postanowiłem wtedy sprawdzić jak w pokerze...
* - zrobił altorch dla jednej trasy

powtórzyłem wszystkie trasy - zrzuty już mam, zamieszczę później.