Serwis Oriki nie odpowiada na maile, nikt nie odbiera telefonu.
Nie masz sie co martwić servis ORIKA także olewa moje maile z kilkoma zapytaniami o naprawę sprzętu użytkowników naszego forum.
Jest nie poważny - chyba trzeba napisać do asus polska.
Pozdrawiam
Dziwi mnie to bardzo gdyż z odpowiedziami na maile nie miałem problemu, raz tylko czekałem 2 dni na odpowiedź, kilkanaście innych na drugi dzień.
Oczywiście mogę się doczepić do telefonów - tam dodzwonić się jest BARDZO trudno

O serwisie ORIKA usłyszałem również nie miłe słowa w jednym z punktów sklepu Komputronik, więc jest jak jest a wszyscy wiedzą jak.
(kontakt mailowy jest jedyna sprawa na którą nie mogę narzekać w przygodzie z ORIKĄ)
Wspomnę tu jeszcze o tym że po powrocie z serwisu mój Asus nadal jest zepsuty (wymienili płytę główną) po zapytaniu mailowym czy w ogóle ktoś testował ten sprzęt po naprawie dostałem odpowiedź proszę zrobić HR i testować sprzęt przez dwa dni, jeżeli będzie się pojawiało nadal - odesłać.
Z powodu na bardzo długą naprawę, nie odesłałem tylko zażądałem wymiany na nowy w sklepie w którym go kupiłem, sprawa jeszcze nie ujrzała punktu końcowego, choć wczoraj minął termin w jakim sprzedawca powinien ustosunkować się do pisma, więc tym samym przyjął moje roszczenia. Co będzie dalej - na pewno napiszę.