Witam ,
Bardzo proszę o podanie różnic z poprzednim romem i czy warto do na niego przechodzić. Czy jest w nim już rozpoznawanie odręcznego pisma?
Mój A636 działa znakomicie z poprzednim romem ( choć nie testowałem jeszcze z Wifi ) i zastanawiam się czy warto zmieniać bo jak widzę podrzenie wypowiedzi to boję się by czegoś przy okazji nie popsuć
Prośba do fachowców ( może moderator Soovek będzie miał coś w tym temacie do powiedzenia) by opisać krok po kroku prostym językiem zmianę romu od ściągnięcia pliku ze strony ASUSA do samego końca. ( by każdy „zielony” – do których się zaliczam -bez problemu zrozumiał o co chodzi i by urządzenie wystartowało bez niespodzianek )
pozdrawiam
Witam
Po pierwsze nie pisz trzcionką pogrubioną (przeczytaj regulamin forum)
Po drugie: jest wyraźne zwiększenie płynności pracy pda i kilka zmian kosmetycznych, które opisałem już w tym wątku.
Uważam, że WARTO przechodzić na nowy rom.
Cytuje:
Napisze jak ja to robilem, z wersja angielska co prawda ale jeden pies:
1. Backup systemu (np sprite backup) /z sbp nie da się odzyskać danych/
2. Sciagniecie ze strony paczki aktualizujacej
3. Wrzucenie jej do glownego katalogu na SD (Soovek i producent zalecaja format;), ja tego nie robilem)
4. Podlaczenie ladowarki - bez tego upgrade nie ruszy
/Tu zrobiłem soft reset. Nie wiadomo co mogło w nim siedzieć:p wolałem nie ryzykować/
5. Odpalenie programu exe z paczki aktualizujacej
6. Zgadzasz sie na wszystko o co program zapyta
7. Przerwa na kawke/papieroska/CS'a

8. No i masz nowa wersje systemu gotowa - powinno sie zaczac od ekranu do ustawienia kalibracji
9. Przywracasz z backupu swoje poprzednie ustawienia / nie udało mi się zrobić/albo wgrywasz na nowo.