Witam wszystkich użytkowników ASUS P535 ! Jestem nowym forumowiczem jak też właścicielem tego cacka. Problem mój jest może błahy lecz okropnie denerwujący. Telefonik działa na WM6 w sieci ORANGE. Na kompie i telefonie mam Activesync 4.5 jak tez na kompie Outlooka 2007. Otóż w kontaktach SIM w telefonie mogę jedynie wpisać nazwę abonenta oraz jego numer. Nie mam możliwości przypisać indywidualnego dźwięku, dodać zdjęcia czy też dopisać innych informacji. Wiem wiem - synchronizacja. Próbowałem zsynchronizować Asusa z kompem - zawsze jest błąd a nie mam już siły przeinstalowywać oprogramowania któryś raz z rzędu. Wiem, że mogę utworzyć żądaną bazę użytkowników w telefonie korzystając z Outlooka ( w nim jest taka możliwość), ale wyobrażacie sobie przepisać kilkadziesiąt kontaktów (nie ma możliwości ich skopiowania, nawet indywidualnie) ?. Dalej - miałem zainstalowany jeden z programów SPB do zarządzania kontaktami. W nim również nie ma innych opcji prócz wpisania danych i numeru. Możliwe, że temat ten był już kiedyś poruszany, ja jednak nie potrafie go odszukać. Proszę o poradę, opis jak można :
1 - skonfigurować i zsynchronizować Asusa z kompem
2 - rozbudować bazę kontaktów nie korzystając z Outlooka (lub w ostateczności z niego), jakie oprogramowanie zainstalować w Asusie, by można było przypisać do każdego kontaktu np. indywidualny dźwięk, dodać inne dane np e-mail, datę urodzenia itp
Wszystkim życzliwym z góry dziękuję.