O rrrany ale mlyn
Jeszce raz,spokojnie i od poczatku.Karta ktora masz(dalej nie napisales czy to SDHC ale wnioskuje ze napewno tak jest) nie bedzie widziana w WM 5 bo on nie ma sterow do HC,dopieroWM 6 je posiada.
Plik ktory pobrales SDHC V1.5.0.cab, NIE ROZPAKOWUJESZ !!! tylko wrzucasz do Asusa i tam go odpalasz (instalujesz),potem reset i karta musi byc widziana,nastepnie sformatuj ja.
Ale piszesz ze chcesz sobie zaktualizowac system do WM 6, wszystko fajnie ale ta karta tez tego raczej nie zrobisz. Stery do HC uruchomia sie razem z systemem a instalujac nowy system z karty musisz wejsc do bootloadera, ktory tej karty znowu nie bedzie widzial. Wiec proponuje pozyczyc lub kupic sobie zwykla krte SD, np max 1 GB za ok 13-15 zl i z niej instalowac WM 6, a pozniej juz mozesz uzywac sobie ta 2 GB.
Jesli masz leciwego laptopa np 2 letniego, ktory tez nie czyta SDHC, kup sobie czytnik do HC za kilkanascie zl,bo chyba to URZADZENIE o ktorym piszesz jest tylko przejsciowka (pisz jasniej bo trzeba sie domyslac o co cho).
Zastanawia mnie tylko dlaczego laptop sie wiesza po wlozeniu karty,moze jest uwalona ,a moze trzeba ja tylko sformatowac,no ale na HC kompy roznie reaguja.
Jasniej juz nie potrafie
Wiec do dziela