Dziś się zdenerwowałem w sklepie przy przedłużaniu licencji. A sprawa wyglądała tak , ja mam AM EU i chciałem wykupić dalszą licencję tylko na Polskę za 89 zł , bo mi nie jest potrzebna już pełna EU za 179 zł. No i Pan mnie poinformował, że muszę obowiązkowo wykupić tę droższą subskrypcję. Ja sie pytam dlaczego, rozumiem, że gdybym miał na Polskę program i żądał przedłużenia licencji ale już na całą EU to okey i nie da się, ale ja zapłaciłem więcej za program i teraz chcę z większe pieniądze mniej. Ja nie żądałem zwrotu gotówki za przejście z EU do XL PL. A ciekawe jest w tym też to, że ja przez ostatnie 7 mcy ściągałem tylko aktualizacje ze strony AM dotyczące Polski a nie EU i program z licencją EU bez problemu to łykał, nie mówił mi, że pobrałem niewłaściwą aktualizację ze strony AM. Szkoda, że tak to działa i nie może byc to bardziej elastycznie rozwiązane, czyli masz program AM EU i zapłaciłeś kilkaset złotych to twoja sprawa czy będziesz chciał przedłuzyć licencję ale juz tylko na PL.