Ja w temacie. Ostatnimi czasy miałem problem z zasięgiem, czasem miał, czasem gubił. Na mojej karcie Sim (Orange) działo się to częściej niż na karcie siostry (też Orange) Więc postanowiłem zmienić system oraz radio. Poprzednio pracowałem na WM 5 oraz radiem 1.16. Jako system wybrałem Gollabusa 6.1 po jego wgraniu zdecydowałem na wgranie Radio romu 1.56.70.11
Podczas wgrywania Radio wskaźnik zatrzymał się na 88% i dalej już nie poszedł przez bardzo długi czas. Próby recovery też nie dały żadnych rezultatów. Teraz po włączeniu tel wyświetla mi się trójkolorowy ekran i gdy podłączę USB to na białym tle wyświetla mi się tylko z serial na USB.
Co można z czymś takim zrobić?
Napisane: Maj 27, 2009, 19:32:12
Właśnie poczęstowałem telefon programem mitty, dopiero po drugiej próbie pojawiło się logo operatora. Wyświetla mi pod nim takie parametry
M 05
S 04
B 06
No GSM (karta jest w środku)
Raz nawet wszedł mi do systemu, ale nie wiem jak to zrobił, zwykle leży na logu operatora. teraz też wszedł mi do windy, i jest wykrywany przez AS. Żeby więcej go nie uwalić nie dotykam nic i czekam na waasze sugestie.