unicom i serwis pogwarancyjny

• 3 Odpowiedzi
  • 3105 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

unicom i serwis pogwarancyjny
« dnia: Październik 20, 2008, 19:42:17 »
zacytuje wam odpowiedz unicomu moze kogos to zaciekawi i bedzie przestroga ze naprawa gwarancyjna nie istnieje.  Otoz  takiego w orginale meila dostalem
    "To niestety mam dla Pana złą informację, sprzęt nie kwalifikuje się do naprawy gwarancyjnej,  "odlepiona blacha" to usterka, która nie podlega naprawie gwarancyjnej, serwis stwierdził,  że w wyniku ingerencji blacha uległa odgięciu, w związku z czym usterka gwarancyjna, czyli uszkodzony joystick także już nie podlega gwarancji.
Oczywiście możemy wykonać naprawę płatną. Jeżeli klient będzie zainteresowany mogę przesłać warunki napraw pogwarancyjnych.
zastanawia mnie po pierwsze co ma do zeczy osoba ktora  sie zajmuje logistyka do naprawiania sprzetu  a po drugie jak to mozliwe ze niby odlepiona blaszka [w gornej czesci palmptopa] miala byc przyczyna niedzialajacego joisticka glopota sam nie wiem co mam robic sprzed kiedy zakupilem byl wart 2000 tysiaki a serwis taki  kit wciska szlak mnie trafia jak to czytalem i czekam na porade a moze ktos z was juz mial taka sytuacje
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2008, 17:53:40 wysłana przez tomi-1 »

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
Odp: unicom i serwis pogwarancyjny
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 22, 2008, 08:40:10 »
Ja bym pojechał do Unicomu i pogadał tam z serwisantem on pewnie więcej poradzi i może zrobi z tym bo na meila to się nic nie załatwi ...
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 27, 2008, 17:15:20 »
jesli tak, proponuje udokumentowac to zdjeciami, przetlumaczyc maila na angielski, dopisac pare slow od siebie i caly pakiet wyslac do ETENa. poczekasz na odpowiedz a jak bedzie negatywna to mozna im troche uprzykrzyc zycie.

*

Offline Teflon94

• 1271
  • 特氟隆- Moje Chińskie oblicze
  • Sprzęt: Palm III , Psion Revo , Palm Centro
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 27, 2008, 17:36:28 »
Super wysyłać do Etena ... Myślisz że ich obchodzi jakiś Polak z serwisem po gwarancyjnym ...
SE D750i -> Eten X800 - > Palm III -> Psion Revo -> Palm Centro - > Sony Ericsson K510i