radio jako alarm-budzik w X500 ??

• 3 Odpowiedzi
  • 587 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

radio jako alarm-budzik w X500 ??
« dnia: Sierpień 11, 2007, 16:16:11 »
witam szanowne forum,
czy komus udalo sie ustawic radio zamiast dzwonka jako alarm w X500 ? moze jakis soft ktos zna aby to zrobic?
i drugie pytanko, jesli juz nie radio, to chociaz dowolny kawalek muzyczny. Wiem ze trzeba plik wav wlozyc do katalogu WINDOWS, ale kazdy przecietny kawalek jako wav to 30-40 MB. na to nie ma miejsca w pamieci, probowalem wlozyc skrot do pliku na karcie zewnetrznej , ale skrot nie moze byc ustawiony jako plik do alarmu. jakies rady? ja to rozwiazaliscie? czy moze budzicie sie przy tych dennych popiskiwaniach ktore X500 ma jako dostepne "dzwieki" ?
dzieki i pozdro

*

Offline leezus

• 418
  • ETEN X500
Odp: radio jako alarm-budzik w X500 ??
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 11, 2007, 21:45:33 »
Powiem tak: ja zrobiłem sobie 12sekundową sekwencje wav, która waży 1,5 Mb ponieważ tyle wystarcza mi żeby sie obudzić.
NIewyobrażam sobie żeby o 4.00 słuchać muzy 4 minuty z X500 :mrgreen:

*

_Morf_

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 12, 2007, 00:26:35 »
radio = sluchawki w micro jacku
sluchawki w micro jacku = muzyka tylko na słuchawkach
muzyka tylko na słuchawkach = nigdy cię to nie obudzi

====
No chyba że podłączysz pod jakieś zewnętrzne głośniki ale to juz inna sprawa i może cie obudzić sygnał wysyłany przez GSM (charakterystyczny dźwięk gdy aparat stoi przy głośniku)

@Down - nie musi ale jest
« Ostatnia zmiana: Sierpień 12, 2007, 17:34:06 wysłana przez _Morf_ »

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 12, 2007, 15:26:00 »
a widzisz, wcale tak nie musi byc- moja stara nokia tez miala radio grajace tylko jak byly podlaczone sluchawki (antena) i mozna bylo ustawic radio jako budzik. i byla na tyle inteligentna zeby przelaczyc dzwiek na zewnetrzny glosnik jak mnie budzila. wszystko jest tylko kwestia softu. pewnie pojawi sie jakas latka ktora to umozliwi. nie pozostaje nic innego jak czekac.