Z tego co czytałem... W czasie operacji "HR" widać odliczanie przed instalacją aplikacji. Niby nic z tym nie idzie zrobić, ale naciśnięcie guziczka od foto skutecznie robi stop instalacji. Goło i wesoło!
Ale... Po tej operacji użyszkodnicy odnotowali brak możliwości obsługi MMS. Na to już też jest knyfik, ale w jego wyniku i tak "gubione" jest 11MB pamiątki.
Jak nie wiesz co i jak, to możesz odinstalowywać selektywnie programiki Etena i w razie możliwości instalować je na nowo za pomocą programu "ApplicationRecovery". W sumie dość to wygodne

Ja w ten sposób pozbyłem się z pamięci Skype, bo go nie używam, ale w razie czego w kilka sekund go odpalę

PS: Szczerze... Potestowałem różne zamienniki funkcjonalne tego, co daje Eten i mam dziwne wrażenie, że nie ma się czym podniecać i to co dostajemy z X500 prawie wystarcza. Obowiązkowym dodatkiem wydaje się być tylko darmowy MagicButton, jakaś klawiaturka z polskimi literkami no i może dialer z wbudowanym smartdial (dlaczego ten Etenowy tego nie ma!?). Jasne, że takie wynalazki jak Wisbar, PocketPlus, iLauncher, PhoneAlarm i tym podobne dają spore możliwości do kombinowania, ale po zajefajnej zabawie z nimi, po pewnym czasie zadawałem sobie pytanie: po diabła mi to?