ma ktos ten rom?

• 4 Odpowiedzi
  • 460 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
ma ktos ten rom?
« dnia: Sierpień 27, 2006, 14:46:33 »
czy gada po polsku, oraz nie jest na g4
Era_RUU_Wizard_AKU2.3_Custom_A2DP
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline xpablo

• 1294
ma ktos ten rom?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 27, 2006, 15:58:29 »
Ehh stary wyjadacz a nie umie użyć opcji szukaj

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
ma ktos ten rom?
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2006, 18:17:46 »
Cytat: "xpablo"
bo nie mialem czasu bo wpadl ktos na zmiane romu a w tym pokazywalo 2.16.6666 ale dziki za odpowiedz postaram sie tez wam pomagac i wiedzialem ze tak napiszecie. a nie chcialem dawac laikowi romu z problemami. teraz to i tak nie ma znaczenia.http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=42070&highlight=rom+ery
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
ma ktos ten rom?
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2006, 18:18:44 »
szybciej bylo sciagnac nowego jak czekac na odpowiedz

*

Offline xpablo

• 1294
ma ktos ten rom?
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 28, 2006, 10:33:33 »
Cytat: "romulus"
Cytat: "xpablo"
bo nie mialem czasu bo wpadl ktos na zmiane romu a w tym pokazywalo 2.16.6666 ale dziki za odpowiedz postaram sie tez wam pomagac i wiedzialem ze tak napiszecie. a nie chcialem dawac laikowi romu z problemami. teraz to i tak nie ma znaczenia.http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=42070&highlight=rom+ery

A czy Ty wogle kliknąłeś w link który Ci podałem ?? Była to BEZPOŚREDNIA LINKA do tego co potrzebujesz....

PS Pozatym niestety newiele rozumiem z Twojej wypowiedzi, postaraj się proszę pisać jaśniej ...