prosze o pomoc w sprawie spv m3000

• 2 Odpowiedzi
  • 429 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline fibol

• 26
« dnia: Październik 07, 2006, 19:43:30 »
mam problem ze zdjęciem simloka oraz wganiem języka polskiego tego modelu podobno tak fachowiec mówił jest jakaś blokada na instalowanie nowych programów jest on z sieci t-mobile jak mówił jest tam wgrany najnowszy program podobno w polsce też już są ale niewiem dokładnie o co chodzi niemoże wgrać romu polskiego ani zdjąć simloka podobno mozna odpładnie ściągnąć gdzieś kody czy coś ? może ktoś wie jak i gdzie takie coś zdobyć prosze o pomoc ja w tych sprawach jestem laikiem . MDA zostało przywiezione z Holandi może ktoś miał już podobny problem ?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 07, 2006, 19:51:44 »
to skorzystaj z opcji szukaj bo robilem topa  pt. wizard sciaganie simlocka z romow 2.xxx
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2006, 09:04:25 »
fibol

opcja szukaj nie boli i znajdziesz wszystko, jezeli nie znasz sie na tym co robisz i nie jestes niczego pewien, daj to do zrobienia komus kto sie zna bo za chwile bedziesz tworzyl watek "pomocu uwalilem Wizarda" i wtedy Ci nikt juz nie pomoze.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.