Kilka pytań początkującego

• 4 Odpowiedzi
  • 536 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Ham3r

• 378
  • HTC Wizard
Kilka pytań początkującego
« dnia: Październik 15, 2007, 13:54:20 »
Witam,
Mam kilka pytań:
1. Gdzie i za ile mogę kupić nową obudowę i folię do Wizka?
2. Jak zrobić, aby pasek z przyciskiem start był na dole?
3. Jak zrobić, aby zdjęcie osoby dzwoniącej było tak jak w IPhonie?
4. Jakie moge głośniki wsadzić do wizka, bo te mi trzeszczą kiedy wezmę na pół głośność, a wymiana na nowe kosztuje 100zł?
5. Gdzie moge znaleźć pełną wersję Wormsów na PPC?
6. Gdzie i za ile można dostać Host USB Na SDIO?
7. Czy Wizard obsługuje SDIO i czy jest przejściówka z mini sd na sd (wizek na mini a ja chcę podłączyć SD)?
« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2007, 14:28:47 wysłana przez hamer10 »

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Kilka pytań początkującego
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 15, 2007, 14:10:08 »
1 allegro
2 obróć o 1800
4 jakieś altusy może  :E
5 kupić
6 google - w Polsce raczej nie dostaniesz
6 tak i nie

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 15, 2007, 14:11:41 »
1. Gdzie i za ile mogę kupić nową obudowę i folię do Wizka?
Obudowy szukaj na allegro, w serwisach i za pomocą google. Potrafisz sam go rozebrać?
Folia - wątek masz tutaj (PIERWSZY na liście): http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=6998.0
2. Jak zrobić, aby pasek z przyciskiem start był na dole?
Na Today/Dzisiaj można (trzeba szukać aplikacji i ew. grzebać w rejestrze), w innych aplikacjach 100% skutecznie nie da się wymusić, bo one czasem rysują to sobie same. Generalnie nie polecam.
3. Jak zrobić, aby zdjęcie osoby dzwoniącej było tak jak w IPhonie?
A co rozumiesz pod nazwą "jak w iPhone"? że w ogóle są zdjęcia jak ktoś dzwoni? ZTWC są jakieś nakładki na dialpad, które to potrafią (ja mam to wbudowane).
4. Jakie moge głośniki wsadzić do wizka, bo te mi trzeszczą kiedy wezmę na pół głośność, a wymiana na nowe kosztuje 100zł?
A nie wystarczy ściszyć? To nie jest sprzęt HIFI.
5. Gdzie moge znaleźć pełną wersję Wormsów na PPC?
[/quote]
http://tnij.org/ad2v - płacisz 25 dolców kredytową i masz pełną wersję. Darmowych pod nazwa Worms nie ma, ale są pewnie jakieś freeware podobne do. O innych nie rozmawiamy na forum.
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500

*

Offline Ham3r

• 378
  • HTC Wizard
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 15, 2007, 14:28:01 »
3. Tak jak w Iphone... To, że zdjęcie jest rozciągnięte na cały ekran, a nie jakaś miniaturka, że jej nie widać
4. No tak, to nie jest sprzęt Hi-Fi, ale chcę słyszeć, że ktoś do mnie dzwoni... moją muzyczkę, a nie tsztsztsz... a kiedy zciszę to slychać łądnie, ale cichooo..
A i mam jeszcze jedno: Jak napisać własny prog aby chodził na PPC?

*

Offline jakubd

• 2820
  • To error is human, to forgive is not our policy.
    • jdtech.pl
  • Sprzęt: N900, Milestone, Galaxy Tab
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 15, 2007, 18:35:57 »
Ostatnie pytanie: proponuję wycieczkę do działy dla programistów - jest kilka kroków niżej. W skrócie do pisania programów natywnych potrzebujesz rozszerzenia do środowiska Microsoft Visual Studio (zdaje się, że za darmo dostępna ze strony M$) i tyle. Oczywiście musisz znać jakiś jezyk programowania z pakietu Visual Studio, ale to jest w miarę oczywiste.
Sprzęt: 5MX, SimPad, BlueAngel, Hermes, N810, 8510p, k810i, PSP, 2133, MBW150, RedFly, G1, d780, HP HDX Dragon, E75, 5101, Rose, 3GS, N900, Uni, c901, Milestone, N96, Rhodium, Huawei e5, Envy 17, Galaxy Tab, e6500