Znam programy do backupów, niemniej dziś jestem mocno pochłonięty metodami wyciśnięcia maksymalnej ilości wolnego RAMu, ilości, której NIKt nie osiągnął, mam już metody, idee, nie jestem tylko pewny, czym zrobić backup, który pozwoli mi zaoszczedzić czas w razie HR-a...
Natenczas wydaje się, ze ilośc 36-38 Mb jest generalnie osiągalna wg moich metod bez problemu...moze uda się sporo więcej....jednak..
Z doświadczeń na wm03 wynika, ze dobrymi backuperami są sprite backup i program spb... ale nie wiem, jak to się ma w wm05/wm06, czy ktoś jasno powie mi, czego użyć, by się potem, w przypadku ewentualnego padu, nie męczyć instalacją wszystkiego od nowa?
Wynikowo mogłoby to owocować hmm custom maxxed ROMem...kiedyś, systemem, którego celem będzie absolutna szybkość i ilośc wolnej pamięci.. panowie z xdadevelopers zrobili kupę dobrej roboty, ale nikt dotąd nie wnikał, czemu 20 mb ramu znika gdzieś niekoniecznie potrzebnie...a to już głębsza zabawa...
update:
oczywiście, nie byłyby to system dla każdego, kto się przyzwyczaił do typowego pocketowego today..itp.
sry za literówki, ale odkrycie mocno mną zatrzęsło...