Mamaich_2.15.00__128MB_PP7MB to jest najlepszy rom ?? zainstalować go mam zgonie z wskazówkami podanymi na samym poczatku tego wątku :
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=37066.0
Napisane: Styczeń 01, 2008, 16:13:15
a i ile będzie trwała instalacja tego ?? zżeby mi sie akumulator nie wyczerpał.
Nie wgrywaj tego romu!!!! Możesz uszkodzić swojego Universala ponieważ nie masz dołożonej kości pamięci Ram, możesz za to wgrać ten sam rom ale z PP 0MB. Ale ramu będziesz miał tylko 20MB i po paru godzinach odczujesz wyciekanie RAM, ale będzie stabilny i nie będzie się wieszał.
P.S Nnnorbi pisałem ci już w innych watkach, czytaj dokładnie, znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania, znalazłeś link do romu ale nie przeczytałeś wątka do końca, że ten rom przeznaczony jest dla Universala który ma 128MB RAM, czyli ma zmienione kości pamięci.... Poczytaj cały wątek, a będziesz wszystko wiedział....
Mam dla ciebie jeszcze jedna dobrą radę, jeżeli wiesz że masz taki nie bardzo sprawny akumulator to nie baw się w zmiany romów, bo gdy zbraknie ci prądu w akumulatorze w trakcie zmiany romu to oprócz kupowania nowego akumulatora będziesz musiał kupić sobie nowego Universala bo ze starego zostanie ci tylko sprawna obudowa i wyświetlacz.