Witam Wszystkich !!
Wczesniej uzywalem telefonu z symbianem, wiec nie bardzo mam w nowej "zabawce" rozeznanie. Mam kilka problemow ale "szukacz" nie za bardzo mi pomogl, albo zle go uzylem. Prosze Was o pomoc, moje problemy to:
- chcialbym spolszczyc moje MDA, widzialem podpiety howto, ale nie znalazlem tam nic co daje mi ten nowy ROM. Zmieniajac go strace gwarancje?? Jakie sa inne mozliwosci polskiego. Doraznie pozmienialem nazwy skrotow i chociaz start jest w czesci po polsku
- mam problem z polaczeniem MDA z modulem gps nokia LD-3W. MDA wyszukuje gps i znajduje go. W gps znajduje jakis serial port i koniec

Nie mogo dodac incoming com dla gps. Moge dodac tylko outgoing. Niestety automapa wsrod portow com nie widzi GPS:(
- internet?? Mam problem ze stronami ktore wymagaja logowania. Wyrzuca mi jakis nieznany blad. Smutno mi sie zrobilo jak specjalnie szedlem na rynek w KRK zeby sprobowac darmowego internetu, a tu ZONK. PO przepisaniu hasla, blad
Prosze o pomoc, albo chociaz wskazanie odpowiednich linkow, ktore mi pomoga . Z gory dzieki
Pozdr