Prosze o pomoc........Qtek 8310

• 3 Odpowiedzi
  • 468 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prosze o pomoc........Qtek 8310
« dnia: Czerwiec 04, 2007, 15:47:32 »
Witam. Dzisiaj rano odebralem mojego Qteka jednak po wzieciu go do reki okazalo sie ze jego cena byla proporcjonalna do stanu :/ Mam kilka pytan odnosnie paru elementow i moze wy doradzicie mi co zrobic lub gdzie szukac pomocy.

1. Obudowa- nie da sie ukryc ze jest zniszczona i chetnie bym ja zmienil. Moze wiecie gdzie mozna dostac taka obudowe lub macie jakiegos dawce w zasiegu reki??
2.Druga sprawa ale chyba najwazniejsza to dzojstik i brak jego dzialania w prawa strone. Moze wiecie od czego moge podpasowac taki dzojstik??
3.Znacie cos czym moge wypolerowac wyswietlacz?? Mam pelno taki drobnych rysek ale zdaje mi sie ze mozna cos z tym zrobic.
4.Kabla usb nie uznaje za problem bo na pewno dostane go na allegro.
5. Odnosnie GPSu to mam juz odbiornik tylko chcialem spytac jaki program polecacie na Qteka do nawigacji??

Pozdrawiam i licze na wasza pomoc.

*

Offline Pieszy

• **
  • 226
    • Studio reklamy piMolti
  • Sprzęt: HTC Magic
Odp: Prosze o pomoc........Qtek 8310
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 04, 2007, 18:45:58 »
1. Nie jestem pewien, ale chyba się da wymienić, gorzej że nie da się dostać takiej obudowy w serwisie żadnym :(
2.Rozbierz telefon i przeczyść JOY, pomoże napewno!
3.Jak masz znajomego jubilera lub zegarmistrza to poproś ich o pomoc - robią to najlepiej :D
4.Nie mylisz się, tylko kup taki od aparatu, są tańsze (chyba od canonów pasuje - pójdź gdzieś najpierw i dopasuj)
5. Niestety tylko Tom Tom Mobile
Jurajski Klub Alfa Romeo www.jkar.pl
Studio Reklamy PiMolti - www.pimolti.pl

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 05, 2007, 16:10:48 »
A myslicie ze podejda mi jakies podzespoly z spv c600. Mam troche strasznie porysowany wyswietlacz wiec kupilbym sobie jakiegos trupa z dobrym wyswietlaczem i chociaz jego przelozyl. Myslalem jeszcze nad dzojstikiem i jakimis glosnikami lub innymi czesciami plyty glownej. Jak myslicie bedzie cos z tego??

*

Offline norberttt

• **
  • 210
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 08, 2007, 09:15:02 »
leeee, masz glosniczek z dobrego c600:D:D  :) a nie chcesz go odsprzedac?? pilnie potrzebuje, bo moj z lekka charczy juz :'( a na gwarancji go nie chcieli