3)wchodzę w ustawienia ->połączenia->blutooth-wybieram włączone, nazwa urządzenia bg001,wymagane uwierzytelnianie zostawiam wolne
u mnie jest nazwa telefonu czyli spv c... a nie gpsa
-czyli jaka tu ma byc dokładnie nazwa bo ja standardowo mam i-mate5-rozumiem że wpisać trzeba bg001?
5)dalej wciskam menu->urządzenia wybieram nowe-dalej telefon skanuje w poszukiwaniu urządzeń i znajduje BG001 -wciskam dalejpokazuje się kod dostępu -zgodnie z instrukcją wybieram 0000(pokazują się tam 4gwizdki) i dostaje informację "twój telefonsmartphone nawiązał połączenie z BG001 i wciskam ok -dalej wprowadzam nazwę wyświetlaną dla urządzenia bg001 wciskam dalej pokazjie się pole usługi i jest do zaznaczenia port szeregowy wciskam gotowe zaznaczając go ptaszkiem i mam urządzenia bluetooth ?bg001(znak zapytania jest w kółeczku) wciskam gotowe gotowe
tutaj zmien nazwe bg001 na BP GPS
chyba BT GPS?
4)dalej wciskam menu i wybieram porty com- dodaje "nowy port przychodzący" com 6 zaznaczam bezpieczne połączenie i gotowe(port wychodzący jest nieaktywny )
tutaj usuń porty,które już dodałeś,a następnie dodaj nowy port WYCHODZACY com 6 lub 7 wszystko jedno
rozumiem że jeden port wychodzący wystarczy -przychodzącego juz nie ustawiać tak?
acha i jeszcze w czasie wykrywania po podaniu 0000(czterech zer mam do zaznaczenia ptaszkiem "port szeregowy" zaznaczać czy nie?
i jeszce jedno:
jak wejdę w połączenia->bluetooth- to nazwa urządzenia ma być BT GPS? czy bg001
natomiast dalej gdy wcisne menu -> urządzenie -menu -edytuj to nazwa ma być bg001? czy BT GPS
bo juz całkiem sie pogubiłem:)