Marku mógłbym Ci napisać, że jedną bzdurę zastępujesz drugą i zapytać do której wersji map TT się porównujesz, ale darujmy sobie te pyskówki, wycieczki osobiste i opinie nie dotyczące meritum (/... ile może być warta przybliżona numeracja .../). Czy mogę prosić WSZYSTKICH o odnoszenie się do tematu wątku bądź podwątków z nim zbieżnych, a nie wykopywanie kolejny raz topora wojennego (AM czy TT) - ten topór jeszcze nie ociekł z krwi w ramach innego wątku.
Widzisz gdybyś mi zarzucił, to bym się obruszył i zapytał:
Jeżeli źle napisałem, udowodnij, co było złego. A jeżeli dobrze, to dlaczego mnie oskarżasz?
A gdybyś zapytał, to bym odpowiedział, że do najnowszej wersji dostępnej na PDA (czyli EE v.680)
Ale na szczęście nie napisałeś i nie zapytałeś, mie muszę więc z toporem bronić swego dobrego imienia
Gdyby zaś ściśle trzymać się tematu, to zawartość informacyjna tego wątku wyczerpała się po czwartym poście,
po tym jak uściśliłeś czym w rozumieniu TT jest owe 100%.
Z podwątków zbieżnych z tematem głównym, a nie zahaczających o porównania,
widzę jeszcze tylko część postu radoskura traktująca o tym że procenty pokrycia TT odnoszą się
do procentów populacji (dzięki czemu TT chwali się np. że osiągnął poziom 100% Major Road Network
choć do tych 100% jeszcze mu troche kilometrów brakuje), oraz ewentualnie mój pierwszy post
w którym 'sprowadzam na ziemię' oczekiwania qbusa wierzącego, że TT nie wyśle go nigdy ulicą pod prąd.
Czy jeśli zapytam Cię w tym wątku, czy w najnowszych mapach TT znalazły się już 2 odcinki dróg
bez wątpienia kategorii 'Major Road' a mianowicie oddanych do użytku w zeszłym roku:
- tunelu pod rondem na DTŚ w Katowicach, oraz
- ponad 10km drogi ekspresowej łączącej port lotniczy Pyrzowice z węzłem Podwarpie (E75,1 K-ce - W-wa)
zmieszczę się jeszcze w ramach 'podwątku zbieżnego', czy już zaczynam kolejny offtop?