problem z aktywacją tt6 na pda

• 4 Odpowiedzi
  • 980 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 31, 2006, 11:36:27 »
nie znalazlem podobnego zagadnienia, dlatego prosze o pomoc. Moja firma zakupila nam 10 zestawow tt6 PL/CZ/HU/SL do naszych urzadzeń palm TX z sys palm os. przy aktywacji na stronie ttcode.com osiem programów aktywowalo ię bez problemu, natomiast dwa po wprowadzeniu prawidlowego kodu produktu i kodu urządzenia wygenerowalo kod aktywacyjny, ktory powprowadzeniu nie jest przyjmowany jako prawidlowy. aktywować na innym urządzeniu nie można ,(kod urzadzenia), zadzwonić nie ma gdzie, strona pomocy tomtom na zadany problem nie odpowiada. czy ktoś z was ma pomysl jak to rozwiązać

*

Offline lechupe

• 781
  • Sprzęt: MDA C3, MDA III, Mio p550, jakies gpsy...
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 31, 2006, 12:07:49 »
najprosciej jest zwrocic sie do sprzedawcy. Zreszta na stronie tomtoma podany jest tez numer (pomoc w jez polskim). Teraz w okresie miedzyswiatecznym moga nie dzialac, ale w ogolnosci odpowiadaja dosc szybko

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 31, 2006, 15:01:57 »
rozmawiałem ze sprzedawcą, jego kanał kontaktu jest taki sam- meil do tomtoma. on nie spodkał się z takim problemem. suport raz odpisał ze nie umie po polsku, następnie magdalena odpisała myląc odbiornik gps  z urzadzeniem, na pytanie wysłane 21.12  do tej pory nie mam konkretnej odpowiedzi. nie znalazłem nigdzie telefonu do pomocy technicznej a w szczególności po polsku

*

Offline Tomek_

• **
  • 184
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 31, 2006, 15:50:41 »
Polski   
Numer telefonu   +48 22 34 91 598   
Godziny otwarcia od poniedziałku do piątku 09:00 to 16:00 CET'

Masz prawo do pomocy technicznej, dzwon.

http://www.tomtom.com/support/index.php?Language=9&query=numer+telefonu&FID=3932

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 04, 2007, 11:56:15 »
dzięki wielkie