hehe Vonski dzięki za wsparcie - grunt to zdołować tych co mają TG01
Ale ja wcale nie mam zamiaru nikogo dołować

Ja się swoje naczekałem, ale nie widząc perspektyw po prostu zmieniłem sprzęt. A jak sami chyba przyznacie, po Snapdragonie po prostu nie da się kupić nic wolniejszego

ps. jak tam kamerka w twoim Leo? nie fioletuje zdjęć czasem?
Oczywiście. Albo raczej "różuje". Tylko że kompletnie mi to lotto, bo używam jej tak często jak piątego biegu w mieście.
ponoć gry niektóre chrupią - na xda są ciągle zapytania co z tym zrobić
Nie wiem, może, do grania mam iPhone'a

czy to prawda że się wiesza co jakiś czas nie wiadomo czemu? :p
No tu Cię zmartwię, mój nie powiesił się jeszcze ani razu. Czyli do ilości zwiech TG01 brakuje mu jeszcze ok... 200?

rozumiem, że utrwalasz się w przekonaniu że dobrze zrobiłeś zmieniając sprzęt - mimo dopłaty i straty na sprzedaży tg01
Wiesz, kupuję zawsze sprzęt nowy i za każdym razem na nim tracę. Taki już urok posiadania nowości. Nikt z Was nie będzie miał TG01 do końca świata i pewnie stracicie na sprzedaży więcej niż ja. Jeden woli przebalować 500zł przez weekend, ja wolę dołożyć i kupić nową zabawkę. Przez lata wydawałem fortunę na buty z logo z mojego awatara i też nikt nie potrafił tego zrozumieć

A teraz mi się po prostu hobby zmieniło.
nie rób się fanbojem htc - bo nie warto - i tak HTC olewa swoich klientów tak samo jak i Toshiba - i jakby nie robili świadomych przecieków na XDA to ich popularność dawno by spadła (romy i soft z nich do leo był pół roku temu już - to samo z 6.5 i 6.5.1 - nie wzięły się z kosmosu musieli je po cichu komuś przesłać - w końcu to darmowe testy
Nie jestem fanboyem żadnej marki. HTC mnie wkurzyło kotletami z MSM7200 i kupiłem Tośkę. Ale ona mnie rozczarowała jakością, brakiem wsparcia i doprowadzała do szału brakiem przycisków słuchawek. Kupiłem znów HTC, bo innej alternatywy specjalnie nie miałem. Nie oszukujmy się- Leo jest lepszym urządzeniem niż TG01, choć absolutnie nie 2x lepszym, jak sugerowała by cena. Mnie temat ceny praktycznie nie dotyczył, więc ogólnie jestem zadowolony z zamiany. Choć z wytęsknieniem czekam HardSPLa i gotowanych ROMów bez Manili, bo ta jest mi potrzebna jak druga dziura w tyłku
i jakby nie robili świadomych przecieków na XDA to ich popularność dawno by spadła (romy i soft z nich do leo był pół roku temu już - to samo z 6.5 i 6.5.1 - nie wzięły się z kosmosu musieli je po cichu komuś przesłać - w końcu to darmowe testy
No i tu właśnie jest różnica- HTC ma przecieki i XDA, a Toshiba nie.... Kto na tym lepiej wychodzi?