Z perspektywy kilku dni uzytkowania moge napisac ze ogromna wada jak dla mnie sa te nieszczesne klawisze, tragedia, na poczatku bylo w miare ok, teraz przycisk czerwonej sluchawki zaczyna sie niestety "zapadac". Co do reszty to nie mam zastrzezen, ekran jest super, wszystko dziala szybko i stabilnie, klawiatura i czulosc ekranu jak dla mnie ok, nic nie musialem zmieniac, bardzo dobrze mi sie pisze i uzytkuje w innych programach ktorych uzywam. Jedy co mnie troche draznilo to za glosny dzwiek glosniczka podczas rozmow wychodzacych (udalo sie to na szczescie zmienic za pomoca malego tweak-a). Co do baterii to maksymalnie 1,5 dnia wytrzymuje w moim przypadku, przewaznie duzo rozmow, troche organizera Pocket Informant, Wifi z 20min, 5 - 10 sms, mms. Przy duzej ilosci rozmow 1,5h do 2h bateria wytrzymuje maksymalnie 1 dzien.
Wiadomo ze w przypadku telefonow z WM trzeba troche pogrzebac, pozmieniac zeby go pod siebie spersonalizowac, jezeli ktos tego nie lubi to zawsze i wiecznie bedzie narzekal na kazdy sprzet.
Pozdrawiam wszystkich userow Leo-sia