jak u was dziala P910i i Jabra BT800

• 4 Odpowiedzi
  • 577 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 20, 2006, 15:11:36 »
witam

kupilem ta sluchawke bo w samochodzie chcialem widziec kto do mnie dzwoni a moj stary platronic niestety tego nie pokazywal :(
ale jabra jak dla mnie troche dziwnie dziala i chcialem sie dowiedziec czy u was tez.
Wiec tak:
- dzwoni telefon i po chwili widac na sluchawce kto dzwoni,
- po chwili sluchawka pokazuje wskaznik baterii,
- potem wyswietla ten ekran gdzie powinien byc numer albo ID ale juz ich nie ma, jest tylko Yes lub No

no i te dwa ostatnie punkty tak w kolko

jezeli w pierwszej chwili nie spojrze na sluchawke to potem i tak nie wiem kto dzwoni :(  wiec sprzet troche traci sens :(

to pierwsze wyswietlanie numeru ma rozny czas trwania, raz 1 sekunde, czasem 3 sekundy

w sluchawce mam najnowszy soft

czy ktos pracuje z takim zestawem i ma taki problem jak ja??

z gory dzieki
pozdr
Bajbus

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2006, 20:01:44 »
Z moją N80 ta słuchawka działa zdecydowanie poprawniej, to znaczy cały czas wyświetlany jest numer dzwoniącego, a poniżej opcje wyboru (Yes/No). Z tego wynika, że Twoja 910-tka tylko przez chwilę wysyła numer dzwoniącego do słuchawki...
Pozdrawiam,
biblo

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 21, 2006, 11:45:09 »
wlasnie zrobilem downgrade do oprogramowania w wersji 0021 i teraz jest ok. tylko sie zastanawiam co stracilem przy okazji.
narazie to co zauwazylem to zmienil sie przycisk wejscia do menu, wczesniej byl przycisk "zakoncz", teraz niebieska dioda.

szkoda ze nie ma dostepnych wersji oprogramowania pomiedzy 0021 i 0032 to moze bylaby tam taka wersja ktora dobrze by wyswietlala i przyciski miala po staremu.

pozdr
Bajbus

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 21, 2006, 21:45:32 »
Ja mam v0032...
Pozdrawiam,
biblo

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 21, 2006, 23:48:15 »
no mi niestety v0032 nie dziala stabilnie :(
widze ze na amerykanskich stronach pojawila sie juz wersja v0034_US wiec moze niedlugo bedzie tez juz na europe (ta amerykanska nie chce mi sie wgrac) i rozwiaze moj problem.

przy okazji jest gdzies moze spis nokii ktore obsluguja profil bluetooth hands-free??
mam tez nokie 6230 i jak podlacze do niej sluchawke to na sluchawce wyswietla mi tylko numer bez ID wiec chyba N6230 obsluguje tylko profil headset :(

biblo rozumiem ze twoja nokia obsluguje profil hands-free??

no i tak przy okazji sie zastanawiam co by bylo jezeli kupilbym do n6230 zestaw glosnomowiacy n610 do samochodu. z tego co widze to na wyswietlaczu n610 chyba nie widzialbym ID osoby dzwoniacej :(