Omnia - int grps PLUS [problem?]

• 2 Odpowiedzi
  • 850 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MrW

• 23
Omnia - int grps PLUS [problem?]
« dnia: Październik 09, 2008, 21:47:26 »
Hey

Mam zenujacy problem. Postanowilem sie "ustandaryzowac".
Wszedlem na strone PLUSa i sciagnalem ustawienia internetu, mimo ze poprzednio polaczenia mi dzialaly (pomyslalem, ze moze standardowe beda "lepiej" :-) ).
Oczywiscie zgodnie z prawem Murphego "gdy chcesz cos poprawic to pewnie to spieprzysz" wszystko potoczylo sie inaczej niz sadzilem.

Aby aktywować otrzymane ustawienia otwórz Menu -> Ustawienia-> Połączenia-> Połączenia, a następnie w zakładce Zadania wybierz Zarządzaj istniejącymi połączaniami i zaznacz INTERNET .
I tu sie pojawiaja schody. Wczesniej (przed wyslalenim ustawien) mialem pozycje INTERNET. Teraz jej ... brak. Zabawne, bo gdy proboje stworzyc nowa o tej samej nazwie, dostaje komunikat o istniejacym juz takim polaczeniu. Po ponownym sciagnieciu ustawien dalej brak...

Pytanie: o co tu chodzi?
Napisane: Październik 09, 2008, 21:01:12
Problem rozwiazany. Prosze u usuniecie tematu.

Odp: Omnia - int grps PLUS [problem?]
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2009, 18:34:50 »
Jak rozwiązałeś ten problem? (mam to samo)

*

Offline LuzZz

• **
  • 184
    • Sith Clan page!
Odp: Omnia - int grps PLUS [problem?]
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 31, 2009, 19:53:04 »
Jak rozwiązałeś ten problem? (mam to samo)
Jako że post jest z dziewiątego dnia października 2008 a ostatni dzień w którym użytkownik MrW był zalogowany na forum to    Listopad 17, 2008, 13:22:43 sugeruję kontakt bezpośrednio na mail (koperta pod nickiem).

Z rzeczy które mi przychodzą do głowy - jaki masz ROM? Jeśli nie brandowany to w Ustawienia -> Połączenie masz "Ustawienia Operatora".
Nokia 3210 -> Nokia 6210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6233 -> Samsung SGH-i900 Omnia ^^