Witam. Mam dosyc duży problem z digitizerem. Jakieś 1,5 miesiąca temu oczywiście został przyciśnięty za bardzo, pojawiło się małe wgniecenie na środku, na dole ekranu i fioletowa plamka. Reagował bardzo dobrze na dotyk aż jakiś tydzień może 2 tygodnie temu działa coraz gorzej i gorzej, a jak jest coś na czarnym tle to widać po bokach od tego miejsca (przy samych krawędziach ekranu) sporo martwych pikseli. Na dotyk działa lepiej im dalej od miejsca tego wgniecenia (które notabene jest widoczne jedynie w odpowiednim świetle i pod odpowiednim kątem - naprawde trzeba się postarac zeby je zauważyć). W miejscu wgniecenia na palec prawie nie reaguje, natomiast rysikiem działa się dokładnie tak samo jak był nowy - BARDZO dobrze. Trochę to dziwne... i teraz moje pytanie. Czy to jest rzeczywiście sprawka tego wgniecenia? Czemu bardzo długo telefon reagował na dotyk tak jak był nowy i nagle jest coraz gorzej i gorzej. Czy da radę podciągnąć to pod gwarancję? Jeśli tak to jak to zrobić...? i czy słać od razu do samsunga czy do protongsm gdzie zakupiłem telefon? No a jeśli mi nie uznają to ile może kosztować wymiana takiego digitizera szukałem w internecie i ni cholery nie znalazłem żeby ktoś oferował takie rzeczy do Samsunga Omnii bo zakładam, że w Samsungu to będzie dość droga usługa...