Samsung Omnia nie widzi POI w Auto Mapie 5,3

• 5 Odpowiedzi
  • 895 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Samsung Omnia nie widzi POI w Auto Mapie 5,3
« dnia: Luty 13, 2009, 17:57:32 »
Witam wszystkich,
Mam problem z POI w samsungu Omni a mianowicie nie widzi ich. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc to będę happy :)
Dodam że AM 5.3 chodzi mi na innych urządzenia i tam wszystko gra.

Z góry dziękuję

*

Offline elku87

• **
  • 171
  • LUMIA 800
  • Sprzęt: Nokia LUMIA 800
Odp: Samsung Omnia nie widzi POI w Auto Mapie 5,3
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 13, 2009, 18:51:12 »
nie widzi ? tzn ? jak jedziesz to Ci nie pokazuje na mapie ? moze nie masz wlaczonych.. menu/poi/wyswietlanie i musisz zaznaczy ktorych potrzebujesz....

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 14, 2009, 22:34:01 »
nie widzi ? tzn ? jak jedziesz to Ci nie pokazuje na mapie ? moze nie masz wlaczonych.. menu/poi/wyswietlanie i musisz zaznaczy ktorych potrzebujesz....
Witam,
chodzi o to że podstawowe poi jak je zaznaczę to widzi. Tylko jak wgrałem najnowsze poi z radarami, radiowozami, kontrolami to powinny wyświetlać się w ogólnej liście poi a ich nie ma i nie mam jak ich zaznaczyć. Co powoduje że nie pokazuje ich podczas jazdy i nie ostrzega.
Mam auto mapę 5.3 wgraną na inne urządzenie + najnowsze poi i gdzie nie pojadę to co chwila informuję mnie o korkach, radarach , fotoradarach, radiowozach nieoznaczonych itp.
Jeżeli ktoś może mi pomóc to bardzo proszę, z góry dzięki.

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 14, 2009, 22:57:50 »
a wgrałeś pliki Voices i Icons ???

polecam http://www.poi4am.prv.pl

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 15, 2009, 18:23:43 »
Zrób wszystko zgodnie z instrukcją zamieszczoną na stronie lub przy okazji ściągania kazdorazowej aktualizacji i zadziała Ci.
LG G2
SAMSUNG GALAXY S III; SAMSUNG GALAXY S II; HTC HD II; SAMSUNG OMNIA II; SAMSUNG i900 OMNIA
LARK FREE BIRD 35.8; ACER n35

*

Offline pynki

• *
  • 87
    • jama "sosny"
  • Sprzęt: SAMSUNG NOTE IV
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 15, 2009, 18:32:54 »
czasami takie cuda się pojawiają:)wgraj do swojej omni z urządzenia na którym działają  dwa katalogi Data Files i Settings Files.Pójdzie na 100% oczywiście masz dograne voices i ikonki.Obydwa katalogi wraz z zawartością umieść w katalogu głównym.Jeżeli masz już takie katalogi to prze wgraniem -skasuj swoje
masz za swoje brzydki kablu..."z pamiętnika żelaznego karła"