Problem z synchronizacją kontaktów

• 3 Odpowiedzi
  • 1470 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline williamsf1

• *
  • 53
  • Sprzęt: Loox n560 / Samsung Omnia / HTC Leo / Desire HD
Problem z synchronizacją kontaktów
« dnia: Październik 09, 2008, 13:29:21 »
Witam - przeglądam forum i nie mogę znaleźć rozwiązania na problem jaki u mnie występuje - jestem od dziś posiadaczem omni i nie moge sobie poradzic z AS
Kiedy chce zsynchronizowac kontakty - nie ma możliwości zaznaczenia okienka kontaktów a kiedy klikam na okienko to ukazuje sie napis który informuje o braku Outloka w Omni (a chyba jest) . Poradzcie jak sobie z tym poradzic po przepisywanie 250 kontaktów troche mnie martwi.
Z góry Bardzo dziękuje

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
Odp: Problem z synchronizacją kontaktów
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 09, 2008, 13:50:16 »
Masz w komputerze zainstalowany MS Office Outlook (wersja od 2002 wzwyz)? Bo tylko z nim mozesz synchronizowac. Jesli masz, to przeinstaluj ActiveSynca, widocznie zle zrobil ci powiazania z Outlookiem.

X.

*

Offline williamsf1

• *
  • 53
  • Sprzęt: Loox n560 / Samsung Omnia / HTC Leo / Desire HD
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 09, 2008, 14:03:36 »
Dzięki - sciągam triala MS Ofiice

*

Offline YAGA

• *
  • 82
  • Sprzęt: i900 Omnia
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 09, 2008, 15:25:57 »
Mam problem z synchronizacją kontaktów z Outlook (SYSTEM OPERACYJNY Vista).
Instalowałem już od nowa cały pakiet MS OOffice i nic nie pomogło cały czas pojawia się informacja o błędzie po stronie komputera.
Pliki z Omni podłączonej do komputera da się ogłądać czyli połączenie USB działa prawidłowo.
Na kompie z Vistą mam zainstalowane do synchronizacji Windows Mobile zaznaczę ,że kilka dni temu było wszystko OK nie wiem gdzie szukać błędu
Natomiast w XP i ActiveSync 4.5 nie ma żadnego problemu wszystko ładnie się synchronizuje.
Może ktoś spotkał się z podobnym problemem.
Pozdr.