Petycja do MoDaCo

• 9 Odpowiedzi
  • 1464 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MCRavel

• *
  • 62
  • THE MUSIC F@CTORY
  • Sprzęt: Samsung I8000 OMNIA II (8GB)
Petycja do MoDaCo
« dnia: Grudzień 07, 2008, 22:59:05 »
WiTaM

Może napiszemy zbiorową petycje do MoDaCo żeby robili Manilę na polskim Rom'ie ??
Może któryś z forumowiczów napiszę ją po angielsku i zapoda na http://www.modaco.com

PozDraWiaM
Samsung I8000 Omnia II (8GB)

*

Offline Patrynio84

• 314
  • Sprzęt: Omnia-->Omnia II-->HTC HD2
Odp: Petycja do MoDaCo
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 07, 2008, 23:01:54 »
hehe,rczej to nic nie da..angielski zasysa cały swiat (przynajmniej większość) a polski zassają tylko polacy i to niektórzy...sporo osób ma wgranego anglika..bardzo wątpie zeby komus sie zechcialo to zrobic..tylko w kolejnym miejscu  będa sie smiali z pomyslów polaków..szkoda robic z siebie idotów...

*

Offline SeBoLeX

• 646
  • Sprzęt: Omnia -> HTC Leo -> HTC One X -> SG Note 3
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 07, 2008, 23:10:42 »
w kolejnym miejscu  będa sie smiali z pomyslów polaków..szkoda robic z siebie idotów...

True, true. Lepiej sobie odpuścic :)
Device #1: Samsung Galaxy Note 3 ; ROM: WiechoROM v5 DXUENF3 (4.4.2 - KitKat)

Device #2: Kiano Core 10.1 3G [ROOTED]

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 08, 2008, 09:37:44 »
Ja też jestem za tym żeby sobie odpuścić. Poza tym w dobie globalizacji powinno zależeć nam na tym żeby uczyć się języka angielskiego w każdy możliwy sposób, a angielski ROM-y to jeden z przykładów :)
Samsung Omnia 16 GB
MIO P560

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 08, 2008, 10:19:48 »
moim zdaniem nie ma sensu taka petycja; zresztą wystarczy znać naprawdę podstawy angielskiego żeby obsłużyć pocketa w mobilnymi okienkami w angielskim języku
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline szuwx

• 12
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 08, 2008, 11:16:40 »
jestem za, wolałbym mieć pl dla samej przyjemności z obsługi i komfortu, poza tym w Polsce powinno się po pl mówić.

*

Offline copymaker

• 1253
  • PW to nie helpdesk :)
  • Sprzęt: HTC Desire
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 08, 2008, 14:58:26 »
jeśli jest grupa faktycznie zainteresowana polskim romem z manilą, to proponuję żebyście się dogadali ilu was jest i ile możecie za to komuś zapłacić, bo szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć, że ktoś na modaco zrobi to bez "donation"...  Zresztą nie ma co pisać kto jest za a kto przeciw tylko niech choć jedna osoba zainteresowana uderzy mailem do kogoś z modaco i zapyta czy w ogóle coś takiego jest możliwe. Ewentualnie zapytajcie usera qsqa z naszego pdaclubu czy nie był by w stanie przetłumaczyć romu angielskiego (z hermesem, kaiserem i raphaelem różne takie rzeczy wyprawiał).
SPV M3000-->Loox N560-->MDA Vario II-->HTC TyTN II-->HTC TouchDual-->TyTNII-->Touch Pro-->Samsung Omnia 8GB-->Touch HD-->G1-->SPVM5000-->SGH i780->Iphone 3G 16 GB->HTC Hero--> HTC Touch HD->Iphone 3GS->Vario IV->G2->HD2->BB9700->IP3Gs 32GB->Desire

*

Offline naughty

• *
  • 84
  • Omnia w serwisie
  • Sprzęt: i900, Mio A701
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 08, 2008, 17:52:36 »
niech moze powie jak to robi to mozna by to przetlumaczyc
podejrzewam ze rozpakowanie hex'owe nie wchodzi w gre, ale jak co to moge tłumaczyc
native speaker nie jestem ale angielski znam na tyle zeby to zrobic
Omna wróciła z "serwisu". Nigdy wiecej RR.

*

Offline vacki

• 41
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 08, 2008, 21:44:23 »
w sumie potłumaczyć można :) coś by dało rade

*

Offline Bio

• **
  • 142
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 08, 2008, 21:51:54 »
jestem za, wolałbym mieć pl dla samej przyjemności z obsługi i komfortu, poza tym w Polsce powinno się po pl mówić.
no ciekawe... u mnie czy po pl czy eng, jakoś różnicy w komforcie używania nie odczuwam... może dlatego, że umiem angielski... i co ma mówienie po pl do języka w jakim jest urządzenie? gadasz jak typowy francuz właśnie... czyli samolubnie, z cyklu - mój język innego się nie uczę mam was gdzieś... no sorry winnetou - te czasy chyba z leksza minęły...