Opera mobile 9.51b problemy z przeglądaniem stron.

• 2 Odpowiedzi
  • 547 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
Opera mobile 9.51b problemy z przeglądaniem stron.
« dnia: Styczeń 31, 2009, 20:40:10 »
Witam.
Mam zainstalowany śliczny wyczyszczony ROM - (i900DXIA1/DZIA1), z którego jestem bardzo zadowolony.
Trzeba było jednak doinstalować do niego Operę, którą autor Romu również wywalił.
Zainstalowałem najnowszą wersję ze strony opery. I niestety mam duże kłopoty z jakimkolwiek jej użytkowaniem. Kłopot jest z przesuwaniem strony. Próbowałem wejść w config no ale tam również nie dam rady nic ustawić skoro nie mogę przewinąć strony do dołu :(
Zdaję sobie sprawę, że to wersja jeszcze beta, że mogę zainstalować starszą wersję albo inną przeglądarkę ;) Chciałem zapytać jednak czy testowaliście tą wersję i czy mieliści podobnie?
pozdrawiam.
Milosz

*

Offline Diabelko

• **
  • 122
  • Omnia 8GB > Mediamarkt +2GB
  • Sprzęt: Omnia SGHi900 8GB
Odp: Opera mobile 9.51b problemy z przeglądaniem stron.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 01, 2009, 02:15:31 »
Witaj
Ja mam podobny rom DXIA2 wyrzeźbioną przez QBUS'a  :grin: z opcją Manila Lite i jest w niej opera , nie ma w niej problemów . Może zainstalowanie innej wersji DX z dodatkiem opery  :grin:
pozdro  :grin:
Artemis by Sector

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
Odp: Opera mobile 9.51b problemy z przeglądaniem stron.
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 01, 2009, 10:53:41 »
A Opera z jakim numerkiem jest w tym Romie?
Póki co łatwiej i szybciej będzie wgrać  stabilną operę. Nie chce mi się na razie wszystkiego od nowa wgrywać, konfigurować itp. Zwłaszcza, że po dłuższych już testach nadal nie mam zastrzeżeń do mojego Romu, pozdrawiam.