Panowie wiec ja mam taki pomysl, zeby skonczyc z dogryzaniem sobie i zbednymi uwagami i przejsc z teorii w praktyke. Co do poprawienia szukajki to (tak mi sie przynajmniej wydaje) moze to byc bardziej pracochlonne i ogolniej wydaje mi sie bardziej skomplikowana i czasochlonna sprawa a pewnie wielu leniwych ludzi i tak bedzie rzadko z niej korzystac wolac zalozyc nowy temat. Tak jak juz pisalem pomysl mam taki aby po prostu zglosily sie osoby, ktore maja pojecie juz o OMNII i najczesciej wystepujacych problemach ze sprzetem jak i samym WM, nie tylko wady ale trudnosci, ktore moga sprawic te rzeczy przecietnemu uzytkownikowi. Mozna zrobic jeden podklejony temat z rozdzialami miedzy innymi HOW TO, przeniesc tam kalibracje, i wgrywanie romow dodatkowo mozna napisac dla calkowicie nowych uzytkownikow jak zaczac przygode z OMNIA, w sensie co od poczatku zrobic tak zeby urzadzenie w miare mozliwosci sprawnie chodzilo, mozna zrobic rozdzial aktualnosci gdzie beda umieszczane najnowsze info o wersjach aktualnych ROMow tych oficjalnych jak i nieoficjalnych z linkami, bez mozliwosci dodawania komentarzy, tylko czysto informacyjny rozdzial. Kolejny dzial jak juz wspomniane bylo dotyczacy FAQ, wiadomo o co chodzi, mozna zebrac tez kilka najistotniejszych watkow juz napisanych z pytaniami i wkleic linki jako odpowiedzi na pytania. Dodatkowo mozna by taka krotka instrukcje obslugo WM, jak instalowac, czego nie instalowac, jak usuwac, jak aktualizowac itp. Ostatnie co mi przychodzi do glowy to moze rozdzialik o POLECANYCH I SPRAWDZONYCH ! programach, czyli tez bez zbednych komentarzy, to co juz sprawdziliscie i wg was jest przydatne, np. z linkiem i screenem programu:)
To takie moje sugestie co do tego wstepnego "projektu". Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos zainteresowany stworzeniem tego typu watku