karta pamięci

• 6 Odpowiedzi
  • 2124 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

karta pamięci
« dnia: Listopad 15, 2008, 12:50:01 »
Witam wszystkich a w szczególności szczęśliwych posiadaczy samsunga i900 omnia.

Chciałbym zapytać czy ktoś znalazł sposób na wyjęcie karty pamięci bez wyjmowania baterii ?

*

Offline budyn78

• *
  • 90
  • Sprzęt: OMNIA
Odp: karta pamięci
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 15, 2008, 13:01:12 »
Można wyjąć bez wyjmowania baterii .....

....tylko jeśli baterii nie ma tam gdzie być powinna :P

*

Offline slavecki

• 9
  • Sprzęt: Mda compact II -> Omnia
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 26, 2008, 14:55:14 »
Witam.
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem omni 8GB. Myślę o dokupieniu do urządzenia osobnej karty pamięci (micro sd) i mam pytanie - jaką max. kartę można do tego urządzenia załadować aby nie muliło jak już będzie zapełniona w ponad 3/4. Na mgsm czytałem, że ten ppc maxymalnie może czytać karty pamięci 16GB, czy to aby nie za wielka pojemność?

*

Offline Patrynio84

• 314
  • Sprzęt: Omnia-->Omnia II-->HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 26, 2008, 15:02:01 »
co do pytania od ''eragsm'' to LOL jaki mas zproblem z wyjęciem baterii? czy to az takie pracochłonne zajęcie ze nie mozna tego zrobic zeby karte pamieci wyjąc??

co do pytania ''slavecki'' to temat juz był wałkowany i jest na chyba 2 stronie watków..wystarczy troche pomyslec i uzyc opcji  ''SZUKAJ'' .... :mad:

*

Offline KrystianD

• 28
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 26, 2008, 15:27:56 »
co do pytania od ''eragsm'' to LOL jaki mas zproblem z wyjęciem baterii? czy to az takie pracochłonne zajęcie ze nie mozna tego zrobic zeby karte pamieci wyjąc??

Podejrzewam, ze chodziło o wyjęcie bez wyłączania palmtopa - nie, nie da się. Możesz sobie ewentualnie dziurę w baterii zrobić :D
Sagem RC715 -> Alcatel OT 311 -> Siemens SL45i -> Nokia 6260 -> Mio A701 -> Omnia -> HTC HD2

GGWatcher - śledź swoich znajomych na GG!

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 26, 2008, 15:29:16 »
Witam wszystkich a w szczególności szczęśliwych posiadaczy samsunga i900 omnia.

Chciałbym zapytać czy ktoś znalazł sposób na wyjęcie karty pamięci bez wyjmowania baterii ?

`
LOL, na tak zadanie pytanie mogę odpowiedzieć: Napisz do Coperfielda (tego :magika:) może coś pomoże  :evil:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 26, 2008, 21:34:40 »
Witam.
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem omni 8GB. Myślę o dokupieniu do urządzenia osobnej karty pamięci (micro sd) i mam pytanie - jaką max. kartę można do tego urządzenia załadować aby nie muliło jak już będzie zapełniona w ponad 3/4. Na mgsm czytałem, że ten ppc maxymalnie może czytać karty pamięci 16GB, czy to aby nie za wielka pojemność?

Karty SDHC w urządzeniach obsługujących ten standard (a taki standard obsługuje Omnia) można stosować od 4GB do 32GB w 3 klasach - 2,4 i 6.
Jak masz jeszcze jakieś pytania użyj google, nie boli.