0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy ktos kupił, uzywa kart typu SDHC ?
Wiem , ze w instrukcji tak jest napisane ale chcialem sie upewnic że rzeczywiście ktos uzywa i działa, bowiem z obsługa tego formatu były problemy.Jakiej firmy masz te karte ?
Cytat: perla w Październik 02, 2008, 19:39:48Wiem , ze w instrukcji tak jest napisane ale chciałem sie upewnić że rzeczywiście ktoś używa i działa, bowiem z obsługa tego formatu były problemy.Jakiej firmy masz te kartę ?skoro masz to w instrukcji to po co pytaniejak kupisz lodówkę i będzie napisane że chłodzi to zadzwonisz do producenta czy aby na pewno - a może jednak grzeje
Wiem , ze w instrukcji tak jest napisane ale chciałem sie upewnić że rzeczywiście ktoś używa i działa, bowiem z obsługa tego formatu były problemy.Jakiej firmy masz te kartę ?
Cytat: kemp w Październik 02, 2008, 21:56:13Cytat: perla w Październik 02, 2008, 19:39:48Wiem , ze w instrukcji tak jest napisane ale chciałem sie upewnić że rzeczywiście ktoś używa i działa, bowiem z obsługa tego formatu były problemy.Jakiej firmy masz te kartę ?skoro masz to w instrukcji to po co pytaniejak kupisz lodówkę i będzie napisane że chłodzi to zadzwonisz do producenta czy aby na pewno - a może jednak grzeje Kemp ale nie oburzaj się tak... Tak dla usprawiedliwienia kolegi napiszę że spotykałem się niejednokrotnie z niekompatybilnością kart które miały by działać (głównie chodzi mi o producentów a nie o pojemności) z urządzeniem. I tak np Kingston działał a SanDisk już nie... Było też odwrotnie... Więc gdyby nie powtarzające się pytanie o karty pamięci (z tego co pamiętam to jest już cały wątek o tym) to byłoby one zupełnie uzasadnione... Pozdrawiam.
jeżeli urządzenie obsługuje standart HC czyli karty SDHC to obsługuje wszystkie karty i czy to będzie sandisk czy kingston nie ma najmniejszego znaczenia
Cytujjeżeli urządzenie obsługuje standart HC czyli karty SDHC to obsługuje wszystkie karty i czy to będzie sandisk czy kingston nie ma najmniejszego znaczeniaNie rozsmieszaj mnie .... i poczytaj troche o problemach z kartami SDHC róznych producentów i pojemnosci na róznych urządzeniach , czytnikach kart it. Wtedy zrozumiesz że moje pytanie miało sens.Tym co sprawdzili i odpowiedzieli dziekuję.
nie daje się wciągać w dyskusje kto jest smieszny - nie temu służy forummasz rację z jednym i to każdy wiem ze użądzenia mają ograniczenia co do wielkości (pojemności ) obsługiwanych kart