Witam, po przesiadce z N80 na Samsunga i780 & i900 brakuje mi sprawdzonego filtra połączeń.
Czegoś takiego jak Adv. Call Manager na symbianową nokię. Użyłem na i780 czegoś co musiałem wywalić z powodu dość istotnego. Połączenie przychodzące na uspiony telefon (czyli taki z wygaszonym ekranem) niezależnie od tego czy był to numer ukryty/z czarnej listy czy dopuszczony trafiał na mur i wywalało go tam gdzie całączarną listę, jeśli w kilka sekund numer dopuszczony dzwonił ponownie to telefon zachowywał sie zgodnie z oczekiwaniami i informował mnie że nadchodzi połączenie. Problem w tym że połączenia spoza czarnej listy obrywały na początek jak telefon był uśpiony. Czyli reakcja była błędna. Szukam oprogramowania fo filtrowania połaczeń które sobie poradzi z usypianiem telefonów i reagować bedzie zgodnie z oczekiwaniami, czyli biała lista zawsze zadzwoni a czarna zostanie spuszczona na drzewo zajętości.
Oprogramowanie może byc płatne, ale niech działa poprawnie. Call Firewall się nie sprawdził

jak telefon był uśpiony to wszystkich na dzień dobry wysyłał na drzewo.
Pozdrawiam
Paweł Łukawski