oddalem do rr serwisu na ulicy balickiej 56 w krakowie, naprawa trwala 2 dni z czego 2 nastepne to weekend, wczoraj juz odebralem
rewelacja, z nowym dotykiem znowu lubie dotykać moją omnię
telefon odsylaja chyba do warszawy, przynajmniej ten oddzial bo tak mam na karcie naprawy... zadnych nowych rys nie zauwazylem, na ekranie byla folia ochronna ktorą po powrocie do domu zastapilem moją brando ultra clear i jest gitarka, spisali sie bardzo dobrze. lcd takze zmienione nie ma bialej plamy na jasnym
nie ma sie co zastanawiac tylko oddawac, mysle ze ten zabieg maja juz obcykany i robia to szybko i sprawnie

aha jesli masz folie na ekranie to sciagnij ja bo byly przypadki ze oni sobie ja zabierali

...
a co do historii przytoczonej przez turzola, takze mialem omnie w serwisie 4 razy, tylko raz wrocila z dwiema ryskami na tylnej klapce, 3 razy zmieniali plyte glowna a teraz lcd i dotyk, ogolnie nie moge narzekac na ten serwis, omnia byla pierwsza rzecza ktora tak naprawde reklamowalem bo zawsze myslalem ze cos takiego jak prawa gwarancyjne to bajka a tu powiem ze mile zaskoczony jestem, nie pytaja o nic tylko naprawiaja..

oby z coraz lepszymi skutkami i z coraz wyzsza jakoscia uslug