Pytanie o radio w i780

• 6 Odpowiedzi
  • 1800 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pytanie o radio w i780
« dnia: Październik 21, 2008, 15:27:40 »
Witam wszystkich użytkowników SGH-i780!
Czy ktoś  mógłby wyjaśnić mi sprawę zainstalowanego odbiornika fm w tym modelu?(nie chodzi o radio internetowe)
Na niektórych stronach widziałem w danych technicznych ,że posiada on wbudowany odbiornik radiowy FM,natomiast  w moim egzemplarzu tego niema.Nawet na oficjalnej stronie Samsunga było podane że jest wbudowane radio
Czy jest to kwestia oprogramowania?
Pozdrawiam!

*

Offline rzuf69

• *
  • 90
Odp: Pytanie o radio w i780
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 21, 2008, 17:00:53 »
ten model nie posiada radia

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 20, 2008, 11:25:32 »
to ja mam pytanie rozszerzajace - on nie ma radia bo jest nie wbudowane, czy nie ma - bo jest programowo zablokowane? czemu pytam - mam odtwarzacz mp3 f-my sansa - tez niby nie mial radia, ale wystarczylo podegrac soft z USA i radio sie pojawilo...;D
pozdro

*

Offline deto

• 40
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 20, 2008, 14:37:59 »
to ja mam pytanie rozszerzajace - on nie ma radia bo jest nie wbudowane, czy nie ma - bo jest programowo zablokowane? czemu pytam - mam odtwarzacz mp3 f-my sansa - tez niby nie mial radia, ale wystarczylo podegrac soft z USA i radio sie pojawilo...;D
pozdro

Czytacie w moich myslach hehe ;)

Własnie miałem o tym pisac czy jest jakas mozliwośc aby było radio w tym telefonie, a tutaj prosze :) Czy mozna prosic o taki soft ??

*

Offline tjach

• *
  • 75
  • Sprzęt: Samsung i780
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 20, 2008, 16:04:11 »
Podejrzewam, że jeśli by było, to magicy z xda-developers odkryli by je dość szybko :)
JID: tomasz.jach@jabster.pl

*

Offline rzuf69

• *
  • 90
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 20, 2008, 16:39:30 »
pozdro

Czytacie w moich myslach hehe ;)

Własnie miałem o tym pisac czy jest jakas mozliwośc aby było radio w tym telefonie, a tutaj prosze :) Czy mozna prosic o taki soft ??
hmmm jesli jestes w stanie softowo wgrac hardware - odbiornik radiowy, to nie bedziesz mial problemu. ten model nie posiada odbiornika radiowego co mozna zobaczyc nawet na service manualu zamieszczonym gdzies na tym forum.

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 21, 2008, 10:52:31 »
ja az takim magikiem nie jestem hehe wiec doszlismy - nie ma modulu FM w tym telefonie well... znaczy sie, jak sie chce radyjko miec, to najwyzej wbudowane w sluchawki - czyli dodatkowo przejsciowka na normalnego jacka...
oki merci
pozdro