serwis pogodowy

• 3 Odpowiedzi
  • 1048 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

serwis pogodowy
« dnia: Listopad 23, 2009, 08:46:41 »
witam
mam goly wm 6.5 pl a 96 dpi- jaka wtyczke pogodową możecie polecić? ewentualnie jakie nakladki typu spb itp będą działać na 96 dpi?(juz wiem ze spb nie)

Pozdrawiam

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: serwis pogodowy
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 23, 2009, 09:37:54 »
SBSH Pocket Breeze  :ok:
i tej samej firmy pogoda

*

rafali780

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 22, 2010, 21:19:39 »
heja,

mam spb mobile shell 3,5 rom HE1 standardowy z play i tam jest pogodynka zainstalowana. jak ostatnio ja aktualizuje (dane dla bydgoszczy) i nie chce mi sciagnac danych odnosnie temperatury w nocy, rano i popoludnie. co dziwne sciaga i pokazuje temp w rubryczce temperatura w dzien. nie wspomne o tym ze nie sciaga danych z tej zakładki z barometrem, tam powinna sie wyswietlac temp w chwili aktualizacji, cisnienie, wilgotność itd. aaa jeszcze jedno kiedys sie sciagalo wszystko bez problemu, zrobilem reinstalke spb i to nic nie dalo.

czy ktos mial taki problem?

wszelkie sugestie mile widziane,
pozdro :)

edit: okazalo sie ze wersja 3.5 jakis blad chyba zalapala, 3.5.2b juz jest ok :) tylko ze z dane z okienka z barometrem nadal sie nie aktualizuja ;/
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 00:49:18 wysłana przez rafali780 »

*

Offline gal01

• 31
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 24, 2010, 13:27:16 »

edit: okazalo sie ze wersja 3.5 jakis blad chyba zalapala, 3.5.2b juz jest ok :) tylko ze z dane z okienka z barometrem nadal sie nie aktualizuja ;/

Bo te dane są pokazywane dla niektórych miast. Dla jednych są dla innych nie ma. Prawdopodobnie z różnych źródeł są pobierane.

Pozdrowienia
Tomek