Witam wszystkich! Na początek chciałbym przeprosić jeśli takowy wątek już był gdzieś poruszany, jednak szukałem przez ostatnią godzinę i zero odpowiedzi i propozycji rozwiązania mojego problemu...;/
Przejdźmy do rzeczy...mianowicie, kupiłem dzisiaj zestaw słuchawkowy nokia bh-503. Telefon jak w temacie- samsung i780:) Paruję urządzenia, do wyboru mam 2 opcje ("Select services to use from this device:") : Wireless Stereo oraz Hands Free...

Zaznaczam obydwie- słuchawki gotowe do użytku.. Zapuszczam muzykę, Steruję odtwarzaczem, rozmawiam z kimś- wszystko super!
Tylko teraz wyłączam słuchawki...( ikonka słuchawek na pasku u góry znika)... włączam ponownie rozmowy przez telefon działają... Sterowanie piosenkami w odtwarzaczu również.... ale dźwięk wydobywa się z telefonu zamiast z słuchawek;/(ikonki na pasku nie ma, jest tylko jak nacisnę zieloną słuchawkę- obok znaczka włączonego/wyłączonego gpsu)...
Wygląda to tak jakby opcja "Wireless Stereo" nie włączała się automatycznie... jednak gdy wchodzę w ustawienia bluetooth, wchodzę w ustawienia słuchawek do wyboru tych "serwisów" to obydwa są ciągle załączone....;/ odznaczam "Wireless Stereo" daję zapisz, wchodzę jeszcze raz, zaznaczam, zapisuję i wtedy na pasku pojawia się symbol słuchawek....;/
Wie ktoś jak zrobić żeby to się automatycznie włączało? żebym po włączeniu słuchawek od razu wykrywało mi je jako słuchawki stereo?
Oczywiście na telefonach Nokii- bez WM po podłączeniu od razu wykrywa słuchawki bez zbędnych motań....;/
WM6.1- jeśli to jest potrzebne;)
Bardzo proszę o pomoc...

pozdrawiam:)
Połączone: Maj 01, 2010, 11:29:49
Naprawde nikt nie spotkal sie z taka sytuacja u siebie lub kogos znajomego?.. bo za kazdym razem wlaczanie i wylaczanie "wireless stereo" jest trochu uciazliwe...:/
moze to wina Romu? mam rom 6.1 weldeha z xda...
prosze o jakies sugestie.... z gory thx;)
--------> i przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu...:/
pzdr.