Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Samsung
SGH-i780
kontakty - jak grupować
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
kontakty - jak grupować
4 Odpowiedzi
964 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Aero9000
8
kontakty - jak grupować
«
dnia:
Wrzesień 19, 2008, 22:30:51 »
jak można pogrupować kontakty aby wyświetlał się np ORLEN
a pod tą nazwą pojawiały się nazwiska pracujących tam osób, do każdej z tych osób można przypisać kilka danych np tel. daty stanowiska itp
na liście kontaktów chciałby widzieć tylko Orlen, a spis nazwisk pojawiałby się po otwarciu tej zakładki
tjach
75
Odp: kontakty - jak grupować
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 19, 2008, 23:35:35 »
Jak dla mnie - dodanie kategorii do kontaktów. Potem można filtrować tylko te osoby, które do danej należą.
JID: tomasz.jach@jabster.pl
zuk30
20
Sprzęt: i780 WM6.5
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 29, 2009, 18:32:35 »
A jak zrobić tak żeby sie kontakty wyświetlały w formacie IMIE + NAZWISKO poki co wyświetlaja mi sie odwrotnie najpierw Nazwisko , poza tymi które przestawiłem pojedyńczo na taki jak chce format wyświetlania.
Tylko trudno pojedyńczo przestawic 250 kontaktów. Może uda sie gdzies w opcjach przestawić to dla wszystkich. Uzywam SPB Schel 3.5 oraz Phone Extension 2.2
edmun
933
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 29, 2009, 21:47:39 »
sam nie znam takiego sposobu i co wiecej - wkurza mnie ze za kazdym razem jak dodam nowy kontakt to trzeba go przestawiac do odwrotnego szyku (czyli z Nazwisko i Imie na Imie i Nazwisko)
SGH-I780 + Heineken78 Marvel Dream WM 6.5.3 96dpi
HTC ONE S
TTI TCB-880 + Sirio ML145
Alhambra TDI
hadji
49
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 31, 2009, 18:07:22 »
Taka opcja wbudowana jest w Windows, standardowo - w spisie kontaktów musisz kliknąć prawym klawiszem (menu), a potem "wyświetl według" --> "firma".
No i jest jak piszesz - wyświetlają się firmy z podaną w nawiasie liczbą kontaktów, a po kliknięciu rozwija się lista "pracowników"
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »