masz może digitalizer do xda iii i ile by kosztowała by jego wymiana? pozdrawiam
Witam!
Panel dotykowy do tego modelu (rozumiem że chodzi o Qtek 9090) kosztuje 149PLN. Wymiana jest gratis. Należy przysłać sprzęt do mnie, zwykle naprawa nie zajmuje mi więcej niż dwa dni.
Napisane: Kwiecień 22, 2009, 19:02:27
Witam.
Jaki jest koszt wymiany LCD w HTC diamond , touch dziala tylko lcd jest zbity , jakis orientacyjny czas realizacji??
Pozdrawiam
Mam LCD do Diamonda w cenie 169PLN. LCD są nowe, org., z gwarancją, wymiana gratis, czas naprawy ok. 2 dni.
Napisane: Kwiecień 22, 2009, 19:06:59
Zajmuje się ktoś w okolicy "KIELC" serwisowaniem tego typu sprzętu a dokładniej wymianą Dygitalizera w HW 6915??? Mogę również dowieźć sprzęt do serwisu w okolice, Buska-Zdroju, Ostrowca, Starachowic, Radomia oraz Nowego Sącza.
Proszę o kontakt:
600 099 490
Niestety ja jestem w okolicach Brzegu/Namysłowa (woj. Opolskie). Możesz sprzęt przysłać do mnie, naprawię go i odeślę gdzie chcesz.
Pozdrawiam
Napisane: Kwiecień 22, 2009, 19:09:05
Z ciekawości pytam... pajeros masz może kompletną obudowę do Toshiby G500?Ile ewentualnie kosztowałaby wymiana?
W tej chwili takiej obudowy nie mam, poszukam i dam znać jak się czegoś dowiem.
Napisane: Kwiecień 22, 2009, 19:10:29
Szukam obudowy do SPV m3000 czyli wizarda. Zamieściłem już zapytanie w innym miejscu ale widzę, że kolega pajeros może też coś wiedzieć.
W tej chwili takiej nie mam, ale mogę zamówić.
Obudowa oryginalna, nowa, z logo T-mobile. Kompletna (panel przedni, tył, środkowa część w kolorze czarnym, klawiatura qwerty, klawisze nad i pod LCD i klapka baterii z logo windows mobile).
Cena 199PLN. Montaż gratis.