Paczka zostala wyslana wczoraj ale po 17 wiec dojdzie pewnie jutro. Jak na szybki i fachowy serwis to odrobine dlugo sie zeszlo. Jestem w stanie zrozumiec ze moze byc malo czesci itp sprawy ale juz takiego traktowania klientow nie. IMHO balagan ten jest skutkiem tego ze ci dwaj panowie nie umieja sie ze soba porozumiec. Wysylaja paczke 3-09 paczka wraca nastepnie maja ja wyslac w poniedzialek ale jednak pracownik (czyli 3 osoba czyli dodatkowy balagan) postanowil ja wyslac we wtorek a zeby bylo smieszniej to po godzinie 17 co jest traktowane jak wysylka w srode. Wg mnie jezeli sie zwodzi kogos przez ponad 2 tyg to sie taka paczke wysyla w pierwszej kolejnosci i zeby zalagodzic sytuacje na swoj koszt jako ze to oni musieli popelnic blad przy pierwotnym adresowaniu. Juz nawet sam sprawdzalem czy moze sie nie pomylilem przy podawaniu adresu ale wszystko bylo ok. Widac panowie zeszli z jakosci na poczatku swojej dzialalnosci do ilosci i kiepskiego traktowania klientow. Mam nadzieje ze jutro przyjdzie ten palmtop tylko ciekaw jestem w jakim stanie jak "byl w trasie" ponad 2 tygodnie.
Pozdrawiam
Michalak Piotr